Libnet.ro
UNICEF

17:46

Platforma Romania 100: Steagul UE din poza oficiala a Cabinetului Dancila a fost inlaturat.Greseala de protocol sau mesaj clar privind directia Romaniei in UE?

Adevărul Adevărul,
Platforma Romania 100: Steagul UE din poza oficiala a Cabinetului Dancila a fost inlaturat.Greseala de protocol sau mesaj clar privind directia Romaniei in UE?

Platforma Romania 100, condusa de fostul premier Dacian Ciolos afirma ca steagul Uniunii Europenea fost inlaturat din poza oficiala a Guvernului Dancila, remarcand ca acest lucru se intampla in conditiile in care Viorica Dancila a fost europarlamentar, iar Romania se pregateste pentru preluarea presedintiei Consiliului Europei. continuă pe Adevărul

Platforma Romania 100 semnaleaza lipsa steagului UE din poza de investire a Guvernului Dancila!

Greseala de protocol sau mesaj clar privind directia Romaniei in UE?, se intreaba reprezentantii platformei Romania 100 cu privire la faptul ca din poza de la investirea Guvernului Dancila lipseste steagul Uniunii Europene. Un mesaja in.

Cotroverse la inceput de mandat. Steagul UE nu este prezent in fotografia de grup a noului guvern

Platforma Romania 100, lansata de fostul premier Dacian Ciolos, afirma ca din fotografia oficiala a .

Romania, singura tara din lume in care clientii de BMW cumpara 9 din 10 masini cu tractiune integrala xDrive

Cazul Romaniei este celebru in tot BMW Group, fiind tara in care 9 din 10 masini noi BMW vandute sunt echipate cu tractiune integrala xDrive, desi conditiile rutiere si de clima nu impun neaparat asa ceva, a spus seful BMW Group Romania, Wolfgang Schulz, intr-o discutie cu presa. Potrivit acestuia, in nicio alta tara din lume BMW nu vinde atatea masini cu tractiune integrala, raportat la numarul de automobile noi BMW livrate in piata respectiva 9 din 10 masini au xDrive). Evident, fata de tari precum Germania sau China, volumele absolute sunt mici.

ştiri din Politica

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )