Libnet.ro
UNICEF

07:45

Adevarul Live, ora 13.00. Mara Calista (PNL), despre candidatura sa la parlamentare, in fieful lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00. Mara Calista (PNL), despre candidatura sa la parlamentare, in fieful lui Dragnea

Mara Calista, candidat al PNL pentru Camera Deputatilor, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, de ce a ales sa mearga sa candideze pe listele PNL Teleorman pentru parlamentare, programul electoral si sustinerea platformei Romania 100. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 09.00. Dacian Ciolos face bilantul Guvernului tehnocrat

Premierul Dacian Ciolos va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 09. 00, despre plusurile si minusurile guvernului pe care l-a condus in ultimul an. De asemenea, Dacian Ciolos va prezenta, pe larg, principiile Platformei Romania 100, lansata in urma cu doua saptamani, si va raspunde acuzelor potrivit carora este un premier manevrat de miliardarul George Soros. S-a razgandit Dacian Ciolos: va participa la mitingurile electorale ale USR si PNL?.

Adevarul Live, ora 12.00. De ce a ales Cristian Ghinea sa candideze pe listele USR la parlamentare

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre motivele care l-au facut sa aleaga USR, despe experienta ministeriala, dar si despre conflictul cu Sebastian Ghita. Ar accepta sa fie din nou ministru?.

Marina Constantinescu, o privire asupra Festivalului National de Teatru, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Cea de-a 26-a editie a Festivalului National de Teatru s-a incheiat en fanfare, cu mult-asteptatul spectacol Livada de visini, in regia lui Lev Dodin. Criticul Marina Constantinescu a fost selectioner si director artistic al acestei editii si vine in studioul Adevarul Live, de la ora 15. 00, pentru un bilant al evenimentului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )