Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alin Cristian Mituta: Denumirea prescurtata a Miscarii Romania impreuna nu e MRi, ci 'impreuna'

Hotnews Hotnews,
 Alin Cristian Mituta: Denumirea prescurtata a Miscarii Romania impreuna nu e MRi, ci

Denumirea prescurtata a Miscarii Romania impreuna nu e MRI si nici MRi ci 'impreuna', in timp ce simbolul este 'RO+' , precizeaza, intr-o postare pe Facebook, Alin Cristian Mituta, director executiv al Platformei Romania 100 si fostul sef de cabinet al lui Dacian Ciolos la Guvern. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos a depus actele pentru infiintarea partidului Miscarea Romania impreuna

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a depus la tribunal actele pentru infiintarea partidului Miscarea Romania impreuna, desprins din platforma civica.

Dacian Ciolos a anuntat ca a depus actele pentru infiintarea partidului Miscarea Romania impreuna

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, ca a depus la tribunal actele pentru infiintarea partidului Miscarea Romania impreuna , desprins din platforma civica Romania 100.

in sfarsit, Dacian Ciolos a anuntat noul partid: Miscarea Romania impreuna. Dupa un an de zile am decis ca e nevoie de mai mult decat de o miscare civica

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat, vineri, noul partid, denumit Miscarea Romania impreuna. Acesta a anuntat ca a depus documentele de infiintare la Tribunalul Bucuresti. Printre membrii fondatori se numara Dragos Pislaru, Vlad Voiculescu, Anca Dragu, Valeriu Nicolae si Liviu Iolu.

VIDEO UPDATE Dacian Ciolos a depus actele pentru noul partid, Miscarea Romania impreuna

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat ca vineri a depus actele pentru inregistrarea noului sau partid politic, numit Miscarea Romania impreuna. Logo-ul partidului va fi RO+, a anuntat Ciolos vineri, la un eveniment intern al Romania 100 transmis live pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )