Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ciolos, de ziua Europei:Dialogurile la mici si bere sunt bune, dar nu suficiente, pentru ca ne tin in logica celor care cer si a celor care dau

Adevărul Adevărul,
Ciolos, de ziua Europei:Dialogurile la mici si bere sunt bune, dar nu suficiente, pentru ca ne tin in logica celor care cer si a celor care dau

Dacian Ciolos a scris, miercuri, pe Facebook un mesaj de ziua Europei prin care a declarat ca politica ar trebui sa insemne mai mult dialog cu oamenii si ca discutiile la mici si bere sunt bune, dar parca nu suficiente. Acesta a adaugat ca cea mai buna modalitate de a sarbatori ziua Europei este sa ne gandim la ce avem de facut pentru Romania si a anuntat, astfel, lansarea unui proiect de consultare nationala al Platformei Romania 100. continuă pe Adevărul

Politica ar trebui sa insemne mai mult dialog

Fostul premier Dacian Ciolos a afirmat astazi ca politica ar trebui sa insemne mai mult dialog cu oamenii, atunci cand se pregatesc programe politice si cand se guverneaza, precizand ca dialogurile la mici si bere sunt bune, dar nu suficiente, declara News. ro.

VIDEO Ziua Europei, transformata in zi electorala de liberali. Ce discursuri au tinut fruntasii PL

Mai multi membri si simpatizanti ai Partidului Liberal au marcat miercuri, 9 mai, Ziua Europei. Pe langa discursuri proeuropene, sarbatoarea nu a trecut fara ca fruntasii formatiunii, Mihai Ghimpu si Dorin Chirtoaca, sa critice guvernarea, iar Valeriu Munteanu a transmis mesaje de promovare a candidaturii sale la functia de primar de Chisinau.

Iohannis, fata in fata cu Dragnea si Dancila, la receptia de Ziua Europei (FOTO)

Ziua Europei este marcata miercuri printr-o receptie organizata la Palatul Cotroceni. La eveniment participa, printre altii, presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila, acesata.

Premierul, alaturi de Presedinte la Ziua Europei

Premierul Viorica Dancila, primarul Capitalei, Gabriela Firea, primarii de sectoare, dar si cativa dintre ministri se afla, la aceasta ora, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru receptia de Ziua Europei.

Un steag UE urias va fi desfasurat de Ziua Europei, la Bucuresti: Vrem Europa, nu dictatura!

Un steag de peste 10 metri va fi desfasurat, miercuri, la ora 15. 00, in fata sediului Reprezentantei Comisiei Europene in Romania din Bucuresti, ca gest simbolic de Ziua Europei, in semn ca romanii sustin si promoveaza valorile europene, justitia independenta si valorile democratice. Evenimentul a fost anuntat pe Facebook pe paginaVrem Europa, nu dictatura - Stafeta steagului Uniunii Europenesi face parte dintr-o actiune mai ampla, inceputa anul trecut.

VIDEO Un steag UE urias, desfasurat de Ziua Europei, la Bucuresti: Nu vrem sa fim condusi de hoti, vrem democratie solida si stat de drept!

Un steag de peste 10 metri a fost desfasurat, miercuri, la ora 15. 00, in fata sediului Reprezentantei Comisiei Europene in Romania din Bucuresti, ca gest simbolic de Ziua Europei, in semn ca romanii sustin si promoveaza valorile europene, justitia independenta si valorile democratice. Potrivit unuia dintre organizatori, desfasurarea acestui steag vine cu mesajul ca nu vrem sa fim condusi de hoti, vrem democratie solida si stat de drept!.

Castiga Romania!, editie speciala de Ziua Europei: la cine va ajunge premiul

Emisiunea de cultura generala Castiga Romania!, realizata de Virgil Iantu la TVR 1, va avea pe 9 mai o editie speciala, pentru a marca Ziua Europei. Concurenti vor fi trei romani care ne-au reprezentat cu mandrie in Europa si in lume, iar sumele obtinute vor ajunge la trei elevi olimpici, drept rasplata a efortului pe care il fac pentru a duce numele Romaniei in cele mai renumite concursuri.

PMB anunta un concert aniversar de Ziua Europei in Parcul Izvor

Primaria Capitalei, prin Arcub, organizeaza miercuri, 9 mai, incepand cu ora 18. 00, un concert aniversar de Ziua Europei care va avea loc in Parcul Izvor. Potrivit unui comunicat al Primariei Muncipiului.

Flashmob cu elevi, de Ziua Europei, pe esplanada Consiliului Judetean

Pe 9 mai, de Ziua Europei, Consiliul Judetean Calarasi sarbatoreste prin organizarea unui flashmob pe esplanada Centrului Judetean de Cultura si Creatie.

Receptie de Ziua Europei la Cotroceni. Liviu Dragnea, premierul Dancila si ministrii vor fi prezenti. Tariceanu a anuntat ca nu va merge

Receptia de Ziua Europei oferita de Administratia Prezidentiala are loc miercuri, la Cotroceni, in contextul disputelor intre Guvern si presedintele Klaus Iohannis, care i-a cerut de doua ori premierului Viorica Dancila sa demisioneze, pentru a face loc unor oameni responsabili si competenti.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )