Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dacian Ciolos: Exista o logica a democratiei care pare sa nu se mai aplice in cazul Coalitiei PSD-ALDE

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos: Exista o logica a democratiei care pare sa nu se mai aplice in cazul Coalitiei PSD-ALDE

Fostul premier Dacian Ciolos a postat un mesaj pe Facebook prin care ii indeamna pe sustinatorii sai si ai Platformei Romania 100 sa nu se lase prada dezamagirii si frustrarii acestei zile, si ca la viitoarele alegeri sa fie vocea decentei si a normalitatii. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos: Daca vor fi alegeri anticipate, ne asumam sa fim parte a acestei solutii

Fostul prim-ministru Dacian Ciolos sustine ca Romania nu isi poate permite inca un guvern creat din criza morala in care colcaie coalitia PSD-ALDE, precizand ca in cazul in care vor exista alegeri anticipate, va fi parte a solutiei.

VIDEO Cum ii lauda Viorica Dancila pe Dacian Ciolos si pe tehnocrati: Sunt o speranta pentru agricultura romaneasca

Eurodeputata Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, ii lauda in 2015 pe fostul premier Dacian Ciolos si pe fostul ministru al Agriculturii. in acea perioada Dancila ocupa functia de vicepresedinte a Comisiei pentru agricultura si dezvoltare rurala din PE. Ulterior, tehnocratii au fost pusi la zid de PSD. Chiar azi, cand a anuntat-o pe Viorica Dancila, Liviu Drgane a spus: Numai un guvern tehnocrat ia oameni de strada.

Cum il LAUDA Viorica Dancila pe Dacian Ciolos, in 2015 (DOVADA VIDEO)

Numirea lui Dacian Ciolos in functia de prim-ministru reprezinta o speranta pentru agricultura romaneasca, declara Viorica Dancila, in 2015. Marti, 16 ianuarie 2018, Viorica Dancila este.

Dacian Ciolos: Coalitia PSD-ALDE a esuat

Fostul premier Dacian Ciolos denunta esecul guvernarii PSD-ALDE si spune ca formatiunea sa va fi parte a solutiei, in cazul alegerilor anticipate. Un an si unsprezece zile de.

Farurile auto: care sunt mai bune, halogen, Xenon sau LED?

Fiecare masina, inca din momentul inventarii automobilului, este echipat cu faruri care sa-i lumineze drumul pe timp de noapte. Acum, masinile beneficiaza de ultima tehnologie in materie de iluminat, avand faruri echipate cu Xenon, LED sau chiar Laser. Dar ce tehnologie este cea mai buna?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )