Libnet.ro
UNICEF

17:01

George Simion: Pe 1 decembrie facem miting la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
George Simion: Pe 1 decembrie facem miting la Bruxelles

Liderul Platformei Unioniste Actiunea 2012, George Simion a declarat, pentru News. ro, ca organizatia pe care o conduce va monitoriza in ce masura promisiunile facute de catre partide unionistilor se vor concretiza. Simion a mai spus ca Actiunea 2012 va mai organiza un miting la Bruxelles, in fata Parlamentului European, de Ziua Nationala. continuă pe Adevărul

Cine este liderul unionistilor George Simion

George Simion - de la Noii Golani la Marsul pentru Basarabia. Cine este liderul unionistilor .

Mitingul unionistilor a ajuns la final: Liderul platformei, George Simion, a facut duminica turul partidelor pentru a isi prezenta doleantele (VIDEO)

Protestul unionistilor s-a incheiat dupa 24 de ore! Manifestantii au strans corturile din Piata Universitatii, in urma discutiilor dintre liderul lor George Simion si reprezentantii partidelor.

Cine este George Simion, liderul marsului pentru unirea cu Basarabia

George Simion, 30 de ani, liderul marsului pentru unirea Basarabiei cu Romania, a fost retinut ieri, pentru cateva ore, pentru tentativa de a forta cordonul de jandarmi. El a devenit brusc un personaj controversat, banuit de simpatii politice si de jocuri electorale pe ambele maluri ale Prutului. Cine este, pana la urma, acest tanar?.

Liderul unionistilor, George Simion: Apelul nostru catre liderii politici, catre presedintii de partide, este sa ne primeasca la dialog in cadrul zilei de maine (VIDEO)

George Simion, liderul Actiunii 2012 si marsului din Bucuresti de sambata care a avut parte de incidente cu jandarmii, a venit in platoul B1TV si a vorbit despre actiunea sa si despre cerintele pe.

Asteptam un raspuns de la clasa politica, nu jandarmi si bate. Liderul unionistilor George Simion, mesaj dur pentru guvern: Vom sta in Piata Universitatii pana premierul Ciolos o sa discute cu noi (VIDEO)

Liderul plaformei unioniste Actiunea 2012, George Simion, a avut un mesaj dur pentru premierul Dacian Ciolos si clasa politica romaneasca dupa ce a iesit de la Sectia de Politie 4 unde a fost amendat.

Cine este George Simion, liderul unionistilor: in 2009 a aprins lumanari de doliu in fata casei lui Ion Iliescu, iar in 2010 a aruncat cu bani in fostul presedinte

George Simion este numele care s-a auzit pe toate televizoarele si in toata presa in acest weekend ca urmare a evenimentelor din Capitala cu marsul platformei unioniste Actiunea 2012 pentru unirea.

Unionistii au inceput intalnirile cu partidele: George Simion face duminica un pelerinaj pe la toate partidele pentru a discuta despre doleantele manifestantilor (VIDEO)

George Simion, liderul unionistilor, a cerut public, sambata, din Piata Universitati,i sa se vada cu partidele politice pentru a discuta despre doleantele unionistilor si despre masurile pe care.

INTERVIU. George Simion, organizatorul protestului pentru unirea cu Basarabia: Republica Moldova este un stat esuat, nu va intra niciodata in Uniunea Europeana. Politicienii romani sa nu mai fie complicii lui Hitler si Stalin |VIDEO

Simion a fost amendat sambata dupa ce a incalcat conditiile din autorizatia emisa de Primaria Capitalei pentru miting. Duminica dimineata acesta a stabilit un program de cunsultari cu liderii partidelor politice.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )