Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ludovic Orban saluta victoria lui Andrei Nastase n alegerile pentru Primaria Chisinau

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban saluta victoria lui Andrei Nastase n alegerile pentru Primaria Chisinau

Presedintele PNL, Ludovic Orban, saluta victoria candidatului Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, in turul al doilea al alegerilor locale partiale pentru Primaria Chisinau, care s-au desfasurat duminica, noteaza News. ro. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban saluta victoria lui Andrei Nastase in alegerile pentru Primaria Chisinau

Presedintele PNL, Ludovic Orban, saluta victoria candidatului Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, in turul al doilea al alegerilor locale partiale pentru Primaria Chisinau, care s-au desfasurat duminica.

Victorie pentru pro-europeanul Andrei Nastase in alegerile pentru Primaria Chisinau (VIDEO)

UPDATE:Chisinaul are un nou primar. Dupa centralizarea datelor din 99,67% din procesele verbale, Andrei Nastase are 52,58%, in timp ce oponentul sau socialist, Ion Ceban, a obtinut 47,42%, potrivit datelor.

Maia Sandu:Felicitari primarului ales al Chisinaului, Andrei Nastase. Aceasta victorie a demonstrat ca uniti putem invinge

Presedinta PAS, Maia Sandu, l-a felicitat pe noul primar ales al Chisinaului, Andrei Nastase, cu victoria obtinuta in turul II al alegerilor anticipate din Capitala. Potrivit ei, orice victorie inseamna, inprimul rand, o mare responsabilitate.

Alegeri pentru Chisinau. Andrei Nastase: Plahotniuc si Dodon au inventat ca am 11 case, ca voi aduce 30.000 de sirieni si ca voi concesiona Chisinaul arabilor

Intr-un interviu pentru Adevarul, Andrei Nastase, candidatul pro-european la Primaria Chisinaului, vorbeste despre luptele murdare care s-au dat in campania pentru alegerile de duminica. Andrei Nastase sustine ca peste Prut exista un regim oligarhic, criminal, controlat de Vladimir Plahotniuc si Igor Dodon, care vor sa mentina Republica Moldova ca pe o zona gri, in care infloreste coruptia, contrabanda si traficul de carne vie.

Andrei Nastase denunta coruperea alegatorilor

Candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, a facut un denunt prin care a cerut pornirea urmaririi penale pentru coruperea alegatorilor. Temei a servit sesizarea observatorului PPDA la sectia de votare nr. 270, Sergiu Olisencshi, care l-a informat pe Andrei Nastase ca au fost aduse centralizat persoane cu microbuzul ca sa voteze, transmite IPN.

ALEGERI Chisinau: Andrei Nastase, ales in functia de primar

ALEGERI Chisinau. Andrei Nastase, din partea formatiunii proeuropene Platforma Demnitate si Adevar, a fost ales in functia de primar al Chisinaului, obtinand 52,49% din sufragii, arata rezultatele partiale.

Dacian Ciolos ii transmite felicitari lui Andrei Nastase: Va avea sprijinul nostru, ca intre frati

Fostul premier Dacian Ciolos ii transmite felicitari lui Andrei Nastase, candidatul Platformei Demnitate si Adevar, care a castigat duminica al doilea tur al alegerilor locale partiale pentru Primaria Chisinau.

Cine este Andrei Nastase, noul primar ales al Chisinaului

Candidatul comun al fortelor proeuropene pentru functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, l-a invins duminica, 3 iunie, in cel de-al doilea tur de scrutin, pe socialistul Ion Ceban. Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) a acumulat 52% din voturile alegatorilor.

Rezultate alegeri Chisinau, ora 22.30. Ion Ceban 48% si Andrei Nastase 52%, dupa numararea a 92% din buletinele de vot

Locuitorii din Chisinau si-au ales duminica, 3 iunie, primarul general al Capitalei. Prezenta la vot a fost de doar 39,1%, adica 248,666 de cetateni, cu doar 3,5% mai mare decat in primul tur de scrutin. Lupta finala s-a dat intre socialistul Ion Ceban si candidatul fortelor proeuropene, Andrei Nastase.

Rezultate alegeri Chisinau. Andrei Nastase, noul primar ales al capitalei Republicii Moldova

Locuitorii din Chisinau si-au ales duminica, 3 iunie, primarul general al Capitalei. Prezenta la vot a fost de doar 39,1%, adica 248,666 de cetateni, cu doar 3,5% mai mare decat in primul tur de scrutin. Lupta finala s-a dat intre socialistul Ion Ceban si candidatul fortelor proeuropene, Andrei Nastase.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )