Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Gotiu: De ce am intrat in politica. Cum am ajuns sa candidez din partea USR pentru Senat

Adevărul Adevărul,
Mihai Gotiu: De ce am intrat in politica. Cum am ajuns sa candidez din partea USR pentru Senat

Coordonatorul editorial al platformei Romania Curata, Mihai Gotiu, a fost ales cu larga majoritate de catre membrii Filialei Cluj a Uniunii Salvati Romania USR) sa candideze pentru functia de senator in Colegiul nr. 13, Cluj. Mihai Gotiu s-a autosuspendat din functia de coordonator al RC. Mai jos, puteti citi primul sau editorial de om politic, prin care-si explica decizia de a candida. continuă pe Adevărul

Jurnalistul si activistul Mihai Gotiu va candida pe listele USR Cluj la Senat. Gotiu, adversar al gazelor de sist si al proiectului de la Rosia Montana

Jurnalistul si activistul Mihai Gotiu va candida pe listele USR Cluj la Senat, a confirmat acesta pentru HotNews. ro. In acest moment, Mihai Gotiu conduce platforma RomaniaCurata. ro, insa este auto-suspendat temporar. Gotiu a fost unul dintre cei mai duri opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana, dar si ai exploatarii gazelor de sist. In urma cu cateva zile, platforma condusa de Gotiu a gazduit un atac dur al Alinei Mungiu Pippidi la adresa lui Dacian Ciolos dupa ce acesta si-a lansat platforma politica.

Jurnalistul si activistul Mihai Gotiu va candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Jurnalistul si activistul Mihai Gotiu a anuntat, marti, ca va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele formatiunii conduse de Nicusor Dan, Uniunea Salvati Romania USR). intr-un material postat pe site-ul Roma .

Jurnalistul Mihai Gotiu va candida pe listele USR Cluj la Senat: E doar parerea mea ca este partidul care reprezinta strada ultimilor ani?

Jurnalistul si activistul Mihai Gotiu se alatura Uniunii Salvati Romania, partid condus de Nicusor Dan. Acesta va candida pe listele USR Cluj la Senat. Este doar parerea mea ca USR e un partid care r.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )