Libnet.ro
UNICEF

21:32

Sondaj dupa prima saptamana de campanie electorala. Care este diferenta dintre PSD si PNL

Adevărul Adevărul,
Sondaj dupa prima saptamana de campanie electorala. Care este diferenta dintre PSD si PNL

Cel mai recent sondaj efectuat de Compania de Cercetare Sociologica si Branding CCSB), la cererea platformei politico-civica Initiativa Romania Liberala IRL), arata o diferenta semnificativa intre principalele partide PSD si PNL. continuă pe Adevărul

Fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta

Fostul europarlamentar Adrian Severin a fost condamnat miercuri de magistratii Instantei Supreme la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de.

Tronsonul I al Ocolitoarei Brasovului se inaugureaza in plina campanie electorala dupa un lung sir de intazieri

Tronsonul are aproximativ 7 kilometri, iar constructia a inceput inca din 2012. Au fost multiple amanari, iar ultimul termen de finalizare era luna decembrie. Pentru prima data in istorie autoritatile au terminat mai repede lucrarea, iar de la ora 14. 00 se va putea circula pe acest sector de drum.

Turnul Eiffel, Made in Resita Romania. Documente si controverse. Care este adevarul?

Celebrul turn Eiffel poarta o amprenta romaneasca. Simbolul Parisului a fost realizat de dupa o tehnologie inventata in Romania de inginerul Gheorghe Panculescu. Dupa ce a terminat cursurile.

Fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta (VIDEO)

UPDATE: Adrian Severin s-a predat miercuri seara la Politia Capitalei. La scurt timp dupa pronuntarea sentintei, Adrian Severin a reactionat pe Facebook. Sentinta a fost pronuntata.

Gabriela Firea, nemultumita de modul in care este monitorizat traficul in Capitala: Nu vreau sa acuz pe nimeni, dar avem nevoie de un un contract pe baza caruia, cu adevarat, traficul sa se fluidizeze

Primarul general al CapitaleI, Gabriela Firea, este nemultumita de modul in care se desfasoara traficul in Bucuresti si de problemele pe care le intampina soferii si persoanele care folosesc mijloacele de transport in comun.

Black Friday 2016: Care este profilul vanatorului de reduceri

Avand in vedere ca mai este foarte putin pana la Black Friday 2016, ar fi indicat sa vedem si cum arata profilul celor ce asteapta cele mai mari reduceri din an. Este deja evident ca romanii vor prefera sa cumpere produse electronice si din domeniul IT de Black Friday 2016, iar televizoarele sunt cele mai [].

Gafa URIASA a unui post american DE STIRI! Compania Ford Romania, pomenita intr-un MEGA SCANDAL in care este implicat Trump. Vezi ce s-a intamplat de fapt (FOTO)

Gafa a ABC News intr-o postare pe Facebook. Totul a plecat de la stirea prin care jurnalistii americani atrag atentia asupra faptului ca presedintele ales, Donald Trump, sustine ca datorita lui directorul .

Care este legatura intre depresie si rata de supravietuire in urma cancerului de san -studiu

Femeile cu antecedente de depresie ar putea avea sase mai mici de supravietuire in urma diagnosticarii cu cancer de san, prin comparatie cu pacientele care nu au suferit in trecut probleme de sanatate mintala, arata un studiu efectuat de catre un grup de cercetatori din Danemarca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )