Libnet.ro
UNICEF

01:05

ADRIAN VASILESCU, BNR: Bancile vor anunta amanarea ratelor la unele credite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADRIAN VASILESCU, BNR: Bancile vor anunta amanarea ratelor la unele credite

Avocatul Gheorghe Piperea: Suspendarea platii ratelor bancare pe 2-3 luni nu rezolva, ci agraveaza problema supra-indatorarii care va veni dupa starea de urgenta Bancile de la noi au decis, la nivel de sistem, sa amane plata ratelor pentru unele credite, pe o perioada detereminata, a anuntat, aseara, Adrian Vasilescu, consultant de strategie in acdrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), citat de sursele de presa. Potrivit oficialului BNR, urmeaza ca fiecare banca sa isi anunte clientii. continuă pe Ziarul Bursa

Vasilescu, BNR: Exista o intelegere la nivelul sistemului bancar pentru amanarea platii unor rate

Bancile comerciale din Romania au luat decizia la nivel de sistem bancar sa amane plata ratelor pentru anumite credite pentru o perioada de timp, a precizat, pentru Mediafax, Adrian Vasilescu, consultant la Banca Nationala a Romaniei BNR).

Franta. Macron anunta amanarea turului doi al localelor si impunerea de restrictii de circulatie

Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat luni seara ca turul doi al alegerilor locale din Franta va fi amanat, iar pentru urmatoarele 15 zile vor fi impuse restrictii de circulatie pe teritoriul tarii, pentru a limita raspandirea noului coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )