Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolacu despre retragerea ordonantei care suspenda plata ratelor: O noua dovada de prostie si haos din partea Guvernului

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu despre retragerea ordonantei care suspenda plata ratelor: O noua dovada de prostie si haos din partea Guvernului

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu critica dur decizia Guvernului Orban de a retrage de la publicare ordonanta privind amanarea ratelor. Ciolacu spune ca firmele romanesti au nevoie de sprijin real, nu de un Guvern care sa le faca situatia si mai grea. continuă pe Hotnews

Florin Citu: Ordonanta care amana plata ratelor romanilor pana la 9 luni nu este retrasa (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in sedinta de Guvern de luni se vor clarifica unele perevederi ale Ordonantei de Urgenta prin car este prevazuta amanarea platii ratelor cu pana la noua lu.

Florin Citu: Masura care suspenda plata ratelor la banca este curajoasa si oportuna. Acest Guvern nu va va scuti de plata ratelor

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca masura de suspendare a ratelor pentru pana la noua luni este o masura curajoasa si sustine ca Guvernul nu va scuti de plata ratelor.

Balbaieli pe marginea Ordonantei care amana ratele bancare

ACTUALIZARE - 20:11 - Ordonanta de Urgenta a fost trimisa spre publicare in Monitorul Oficial, dupa cum a anuntat, in urma cu cateva momente, ministrul Citu. Acesta a mentionat ca actul normativ a fost aprobat cu modificarile anuntate inaintea sedintei de Guvern. *ACTUALIZARE - 17:40 - Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat, acum cateva momente, ca li se da posibilitatea debitorilor cu restante la plata sa isi aduca imprumutul la zi si ca pentru creditele ipotecare nu va mai fi capitalizata dobanda. --- Autoritatile par sa se balbaie inca pe marginea textului Ordonantei de Urgenta care prevede amanarea ratelor bancare.

Modificarile OUG. Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care solicita amanarea la plata ratelor

In 25 martie Ministrul Finantelor, Florin Citu anunta ca a convenit cu Banca Nationala si bancile comerciale ca ratele romanilor sa fie amanate cu noua luni. Masura este valabila penbru toti romanii care vor cere o amanare, atat persoane fizice cat si persoane juridice. Cel mai probabil aceasta masura ar putea fi reglementata maine prin .

Florin Citu: Ordonanta care amana plata ratele romanilor pana la 9 luni nu este retrasa (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in sedinta de Guvern de luni se vor clarifica unele perevederi ale Ordonantei de Urgenta prin car este prevazuta amanarea platii ratelor cu pana la noua lu.

Antreprenorul Marius Ghenea: Mare grija la orice amanare la plata ratelor, sa nu fie capcana!

Omul de afaceri Marius Ghenea, partener in fondul de investitii 3TS Capital, se arata mai degraba sceptic fata de facilitatea guvernamentala care va permite persoanelor fizice si firmelor sa-si amane ratele la banci pana la 9 luni, ca urmare a situatiei coronavirus COVID-19, si ii sfatuieste pe antreprenori sa fie atenti la orice amanare de plata de acest fel.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )