Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolacu propune ca Guvernul sa ia mai multe masuri de sprijin pentru populatie si pentru firmele afectate de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Ciolacu propune ca Guvernul sa ia mai multe masuri de sprijin pentru populatie si pentru firmele afectate de coronavirus

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca Guvernul trebuie sa ia masuri de sprijin financiar pentru firmele afectate de pandemia cu coronavirus, dar si pentru populatie. Ciolacu propune suspendarea platii ratelor bancare pentru trei pana la sase luni, inghetarea pretului la utilitati, rambursarea TVA si a concediilor medicale restante, amanarea platii CAS si CASS pentru firmele din domeniile de activitate afectate de coronavirus. continuă pe Adevărul

Guvernul va lua masuri compensatorii pentru angajatii care intra in somaj tehnic

Premierul Ludovic Orban si ministrul Violeta Alexandru au anuntat ca Guvernul pregateste masuri comp.

Masurile exceptionale luate de mai multe state europene pentru a limita raspandirea coronavirusului

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca mai multe state europene au adoptat masuri exceptionale pentru a limita raspandirea infectiei cu COVID-19, cu impact asupra liberei circulatii a persoanelor si a bunurilormarfurilor.

Ministerul Transporturilor anunta masuri de sprijin pentru transportatorii rutieri romani, in contextul epidemiei

Ministerul Transporturilor a anuntat o serie de masuri de sprijin pentru transportatorii rutieri romani, dupa ce ministrul Lucian Bode a avut discutii cu acestia in ultima saptamana. Au fost demarate demersuri pentru stabilirea unui coridor de transport pentru transportul rutier international de marfuri sau analizarea posibilitatii de a aplica anumite derogari, pentru conducatorii auto, de la regulile privind perioadele de conducere si de odihna.

Ultima ora! Romania inchide mai multe puncte de frontiera

Romania ia masuri de urgenta in contextul in care exista deja 64 de cazuri de infectare cu coronavirus la noi in tara. Pentru a tine sub control aceasta evolutie extrem de dinamica a epidemiei cu coronavirus, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anunt oficial, joi seara, ca vor fi inchise mai multe puncte de .

Decretul Starii de Urgenta publicat in Monitorul Oficial. Care sunt cele mai aspre masuri luate!

Conform unui comunicat transmis astazi, de catre Presedintele Iohannis, Romania intra in Starea de Urgenta, pe baza unui decret dat si semnat de Presedinte. Tot astazi, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei va fi pentru 30 de zile. UPDATE: Decretul dat de Presedintele Iohannis, prin care se declara .

RECORD GRIGORESCU Cele mai multe picturi de Grigorescu, intr-o licitatie

Nicolae Grigorescu, Marele Maestru al artei romanesti, semneaza cele mai multe lucrari aflate vreodata intr-o licitatie. Pentru prima data 6 tablouri grigoresciene, unele celebre, se intalnesc in Licitatia de Primavara, cel mai mare eveniment anual al pietei romanesti de arta din primul trimestru.

Coronavirus |Metro CashCarry Romania reaprovizioneaza magazinele de mai multe ori pe zi, dar ar putea intampina dificultati de livrare

Metro CashCarry Romania anunta ca reaprovizioneaza de mai multe ori pe zi magazinele cu alimente de baza si produse de curatenie si dezinfectie, dar atrage atentia ca exista posibilitatea de a intampina dificultati de livrare, datorita cererii.

OMS: Europa a devenit epicentrul pandemiei. Mai multe cazuri sunt raportate in Europa decat la apogeul epidemiei din China (VIDEO)

Europa a devenit epicentrul pandemiei, mai multe cazuri raportate de infectari si de decese decat restul lumii combinat, cu exceptia Chinei, a declarat Tedros Adhanom, directorul Organizatiei Mondiale a.

Mai multe magazine din Spania si-au anuntat inchiderea dupa ce a fost decretata starea de alerta(VIDEO)

Mai multe lanturi de magazine au anuntat ca-si vor inchide temporar toate magazinele din zonele afectate de coronavirusul COVID-19, precizeazaEl Mundo. Compania multinationala Inditex, de exemplu, a.

Comisia Europeana propune 37 de miliarde de euro sprijin pentru lupta impotriva COVID-19

Comisia propune directionarea sumei de 37 de miliarde de euro in cadrul Politicii de coeziune pentru a lupta impotriva crizei provocata de coronavirus in statele membre. Totodata, Comisia propune sa renunte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )