Libnet.ro
UNICEF

10:30

Citu: Pot beneficia de suspendarea platii ratelor si cei care si-au achitat restantele pana la depunerea cererii Dobanda va fi 0 pentru dobanzile aferente creditelor ipotecare, iar plata se va face in 60 de rate egale (VIDEO)

B1 B1,
Citu: Pot beneficia de suspendarea platii ratelor si cei care si-au achitat restantele pana la depunerea cererii Dobanda va fi 0 pentru dobanzile aferente creditelor ipotecare, iar plata se va face in 60 de rate egale (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat luni, la finalul sedintei de guvern, ultima forma a Ordonantei de Urgenta privind suspedarea, pentru 9 luni, a ratelor bancare in cazul persoanelor fizice si. continuă pe B1

Citu: Pot beneficia de suspendarea platii ratelor si cei care si-au achitat restantele pana la depunerea cererii Dobanda va fi 0 pentru dobanzile aferente creditelor ipotecare, iar plata se va face in 60 de rate egale (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat luni, la finalul sedintei de guvern, ultima forma a Ordonantei de Urgenta privind suspedarea, pentru 9 luni, a ratelor bancare in cazul persoanelor fizice si.

Ordonanta privind amanarea platii ratelor a fost intoarsa de la Monitorul Oficial pentru a fi imbunatatita Va fi rediscutata in sedinta Guvernului de astazi

Ordonanta de Guvern privind suspendarea platii ratelor pe o perioada de pana la 9 luni a fost retrasa de la publicarea in Monitorul Oficial. Contactat de HotNews. ro, Antonel Tanase, secretarul general al Guvernului, a spus ca va fi rediscutata in sedinta Executivului de astazi, de la ora 17. Ordonanta va fi rediscutata deoarece Guvernul a primit mai multe semnale din partea clientilor bancilor, persoane fizice si juridice. Pentru noua forma a actului normativ vor fi avute in vedere aceste observatii.

Noutatile din Ordonanta privind amanarea platii ratelor: Nu se mai capitalizeaza dobanda la credite imobiliare, iar perioada pentru depunerea solicitarilor este extinsa

Ministrul Finantelor Florin Citu spune ca una dintre clarificarile aduse ordonantei de urgenta privind amanarea platii ratelor catre banci este posibilitatea ca cei cu restante sa isi poata aduce ratele la zi. in forma initiala nu exista aceasta prevedere. Vezi ce a mai spus Florin Citu la inceputul sedintei de Guvern, in care OUG privind suspendarea platii ratelor urmeaza sa fie rediscutata. Reamintim ca o prima forma a ordonantei a fost aprobata saptamana trecuta, insa nu a mai ajuns sa fie publicata in Monitorul Oficial, din cauza unor neclaritati.

RE:START Romania cere renuntarea la dobanzile aferente celor 9 luni de amanare a platii ratelor

Presedintele RE:START Romania, Ramona Ioana Bruynseels cere bancilor renuntarea la dobanzile aferente celor 9 luni de amanare a platii ratelor, potrivit unui comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

Modificarile OUG. Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care solicita amanarea la plata ratelor

In 25 martie Ministrul Finantelor, Florin Citu anunta ca a convenit cu Banca Nationala si bancile comerciale ca ratele romanilor sa fie amanate cu noua luni. Masura este valabila penbru toti romanii care vor cere o amanare, atat persoane fizice cat si persoane juridice. Cel mai probabil aceasta masura ar putea fi reglementata maine prin .

Orasul din Romania unde taxiul este gratis pentru cei care duc hrana celor vulnerabili in fata pandemiei

Apelul comun al autoritatilor si personalitatilor din Romania este Stati acata!, masura prin care raspandirea bolii poate fi prevenita. Populatia incearca, insa, exista o categorie care, pe langa faptul ca este vulnerabila in fata virusului, nici timpul nu e de partea ei. Batranetea, haine grele, asa ca, pentru cei care aveau o mana dreapta la .

Ce se intampla la Centrala Cernavoda cu cei care au grija de curentul electric din Romania. Masura fara precedent

Centrala nuclearoelectrica sau atomoelectrica de la Cernavoda, unica de acest fel in Romania, a luat masuri fara precedent. Ce se intampla la Centrala Cernavoda cu cei care au grija de curentul electric din Romania S. Nuclearelectrica S. a anuntat implementarea unor masuri de izolare la locul de munca a personalului esential de operare si de .

Ciolacu despre retragerea ordonantei care suspenda plata ratelor: O noua dovada de prostie si haos din partea Guvernului

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu critica dur decizia Guvernului Orban de a retrage de la publicare ordonanta privind amanarea ratelor. Ciolacu spune ca firmele romanesti au nevoie de sprijin real, nu de un Guvern care sa le faca situatia si mai grea.

ARB SI CPBR Termenul de amanare pentru 9 luni a platii ratelor la credite poate duce la o alocare nejusta a rezervelor sistemului banca

Asociatia Romana a Bancilor ARB) si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), organizatii care reprezinta toate institutiile bancare active pe piata romaneasca, considera ca abordarea individuala a cazurilor clientilor, persoane fizice si juridice, afectati de pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai corecta si eficienta abordare pentru solutionarea reala a dificultatilor financiare ale clientilor, fara afectarea lichiditatii sistemului bancar. Va transmitem comunicatul comun ARB - CPBR, arata un comunicat remis Redactiei.

PSD atac la Citu: Din ordonanta privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt avantajate de catre ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern. Social-democratii sustin ca vor modifica si amenda ordonanta in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )