Libnet.ro
UNICEF

16:15

Florin Citu, despre amanarea platii ratelor in Romania: Sunt optimist ca aceasta masura va fi adoptata

Antena3 Antena3,
Florin Citu, despre amanarea platii ratelor in Romania: Sunt optimist ca aceasta masura va fi adoptata

Florin Citu a fost intrebat daca plata ratelor la banci ar putea fi amanata in criza generata de COVID - 19. continuă pe Antena3

Florin Citu a cerut amanarea platii ratelor la banci. Ce spune despre pensii si salarii

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, sambata, ca ministerul pe care il conduce este pregatit pentru criza coronavirusului si ca are banii suficienti pentru a face platile la pensii si salarii, dar si ca a alocat deja bani pentru Ministerul Sanatatii. De asemenea, a solicitat amanarea platii ratelor bancare, dar si oprirea popririlor, atat la persoane fizice, cat si juridice.

Ministrul de Finante, Florin Citu, propune amanarea platii ratelor bancare si oprirea popririlor pentru doua-trei luni. Bancile au raspuns

Ministrul Finantelor a declarat sambata seara ca a solicitat bancilor sa accepte amanarea ratelor pentru urmatoarele dou-trei luni. Citu: Am primit un raspuns pozitiv!.

Citu anunta ca exista discutii cu sistemul bancar pentru amanarea platii ratelor cu 2-3 luni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat sambata seara, la Digi24, ca poarta discutii cu mediul bancar pentru ca cetatenii care au rate la banci sa poata plati cu intarziere, date fiind dificultatile generate de criza epidemiei de coronavirus.

Pro Romania propune amanarea platii ratelor bancare

Pro Romania continua seria de propuneri concrete pentru combaterea efectelor epidemiei de coronavirus. Astfel, parlamentarii PRO Romania vor propune modificari legislative in sensul amanarii platii ratelor bancare, cu 90 de zile, pentru persoanele fizice.

Florin Citu a cerut amanarea platii ratelor la banci si oprirea popririlor

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat ca ministerul pe care il conduce este pregatit pentru criza coronavirusului si ca are banii suficienti pentru a face platile la pensii si salarii, dar si ca a alocat deja bani pentru Ministerul Sanatatii.

Florin Citu: Avem discutii cu sistemul bancar sa amane plata cu doua-trei luni a ratelor

Autoritatile romane iau in calcul amanarea cu cateva luni a platii ratelor la credite si oprirea popririlor ANAF in contextul crizei generate de coronavirus. Anuntul a fost facut sambata seara de.

Digi24: Florin Citu: Avem discutii cu sistemul bancar sa se amane plata ratelor cu 2-3 luni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat sambata seara, la Digi24, ca poarta discutii cu mediul bancar pentru ca cetatenii care au rate la banci sa poata plati cu intarziere, date fiind dificultatile generate de criza epidemiei de coronavirus.

Florin Citu: Am refuzat categoric compromisul de a fi votat de PSD, ALDE si Pro Romania. Acesti oameni sunt toxici

Florin Citu a spus, vineri, ca si-a depus mandatul pentru ca a vrut sa arate ca refuza categoric compromisul de fi votat de PSD, ALDE si Pro Romania, catalogand parlamentarii opozitiei ca fiind toxici.

Nu este banc. Pe ce data e nascut Florin Citu. Cel mai mare esec din cariera lui

Detalii despre Florin Citu! Iata tot ce este mai putin cunoscut despre senatorul roman! Pe ce data e nascut, care a fost evoutia sa si care a fost cel mai mare esec din cariera de pana acum? Despre Florin Citu: Cel mai mare esec din cariera lui Florin-Vasile Citu este un senator roman, nascut pe .

Florin Citu, noi explicatii despre demisia sa: Gandul ca as fi fost votat de Lia Olguta Vasilescu si Serban Nicolae m-a facut sa iau aceasta decizie

Ministrul de Finante, Florin Citu, a venit cu noi explicatii referitoare la depunerea mandatului sau de premier, cu doar jumatate de ora inainte de votul de investire.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2643 seconds )