Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, noi detalii despre OUG care ii pasuieste pe romanii cu rate la banci: Am inclus clientii IFN, ceea ce inseamna si leasing (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, noi detalii despre OUG care ii pasuieste pe romanii cu rate la banci: Am inclus clientii IFN, ceea ce inseamna si leasing (VIDEO)

Ministrul Finantelor Publice a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca ordonanta privind amanarea platii ratelor la banci va contine o prevedere dedicata si celor care au rate de leasing. Se. continuă pe B1

Florin Citu, noi detalii despre OUG care ii pasuieste pe romanii cu rate la banci: Am inclus clientii IFN, ceea ce inseamna si leasing (VIDEO)

Ministrul Finantelor Publice a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca ordonanta privind amanarea platii ratelor la banci va contine o prevedere dedicata si celor care au rate de leasing. Se.

FLORIN CITU ANUNTA CA O SOLUTIE ESTE POSIBIL SA FIE PREZENTATA IN 48 DE ORE Finantele si BNR, foarte aproape de o solutie pentru clientii bancari

O solutie pentru clientii bancilor este posibil sa fie prezentata in 48 de ore, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice MFP), care subliniaza ca discuta pe acest subiect cu bancherii si cu reprezentantantii Bancii Nationale a Romaniei BNR). Oficialul de la Finante a transmis, printr-un mesaj video pe pagina sa de Facebook: Suntem foarte aproape, si aici este o veste foarte buna pentru romani, suntem foarte aproape de o solutie pentru clientii bancilor, o solutie pe care o discutam cu Banca Nationala si cu sistemul bancar, pe care o vom prezenta, cred eu, in maxim 48 de ore .

Florin Citu, despre amanarea ratelor: Romanii trebuie sa fie cumpatati. Eu le-as propune sa inceapa usor, cu o luna, doua

Ministrul de Finante, Florin Citu, le recomanda celor cu credite la banca sa fie cumpatati daca vor solicita amanarea ratelor.

Florin Citu, anunt pentru toti romanii cu rate la banci. Ce se intampla acum

Ministrul Finantelor a facut un nou anunt care-i vizeaza pe romanii cu rate la banci. Florin Citu a comunicat cand vor fi gata masurile ce vor veni in sprijinul acestora. Florin Citu, anunt pentru romanii cu rate Seful Finantelor a anuntat ca saptamana aceasta vor fi functionale masurile privind ratele la banca, si creditele pentru .

Florin Citu: Persoanele si companiile care nu-si pot plati ratele pot cere de la banci o pasuire fara sa prezinte niciun document

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat marti, la Digi 24, ca Guvernul va adopta joi o ordonanta de urgenta prin care persoanele si companiile care nu-si pot plati ratele vor putea cere bancilor de la care au contractat creditele o amanare, fara sa prezinte vreun document justificativ.

Florin Citu: Ratele la banci pot fi suspendate pana cel tarziu la sfarsitul anului!

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat joi, dupa sedinta de Guvern, ca ratele la banci pot fi su.

Florin Citu, ministrul Finantelor, solicitare catre sefii de institutii publice centrale: Recomandam interzicerea achizitiei de autoturisme, mobilier, aparatura birotica Investitiile sa se deruleze exclusiv din fonduri europene

Florin Citu, ministrul Finantelor, a cerut printr-un document adresat sefilor de institutii publice centrale sa renunte in acest an la cheltuielile care nu sunt temeinic justificate, precum autoturisme,.

Florin Citu cere tuturor sefilor de institutii centrale sa faca toate investitiile doar din fonduri UE

Florin Citu le-a cerut sefilor institutiilor publice centrale sa renunte in acest an la cheltuielile care nu sunt importante si nu sunt determinate de starea de urgenta instituita.

Ratele la credite vor putea fi amanate, printr-o simpla cerere, aproape sase luni. Florin Citu: E o pasuire, nu stergem rate

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat marti ca joi aproba o ordonanta de urgenta prin care permite romanilor sa solicite amanarea ratelor la credite, printr-o simpla cerere depusa la banca. Perioada de amanare va fi mai lunga, mai aproape de sase luni, a spus oficialul.

Florin Citu: Ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor romanilor e gata

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus, in cadrul sedintei de guvern, ca ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor romanilor este finalizata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )