Libnet.ro
UNICEF

06:45

Marcel Ciolacu: Suspendarea platii ratelor bancare, o masura de sprijin a populatiei

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Suspendarea platii ratelor bancare, o masura de sprijin a populatiei

Marcel Ciolacu sustine ca suspendarea platii ratelor bancare este o masura de sprijin a populatiei. PSD va depune azi in Parlament un proiect de lege care prevede suspendarea la cerere a ratelor bancare pentru firme si populatie, pana la finalul anului 2020. continuă pe Antena3

Plata ratelor bancare, amanata

Avocatul Gheorghe Piperea: Suspendarea platii ratelor bancare pe 2-3 luni nu rezolva, ci agraveaza problema supra-indatorarii care va veni dupa starea de urgenta Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca poarta discutii cu mediul bancar pentru ca debitorii care au rate la banci sa poata plati cu intarziere, prin prisma dificultatilor generate de criza epidemiei de coronavirus.

Ciolacu propune ca Guvernul sa ia mai multe masuri de sprijin pentru populatie si pentru firmele afectate de coronavirus

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca Guvernul trebuie sa ia masuri de sprijin financiar pentru firmele afectate de pandemia cu coronavirus, dar si pentru populatie. Ciolacu propune suspendarea platii ratelor bancare pentru trei pana la sase luni, inghetarea pretului la utilitati, rambursarea TVA si a concediilor medicale restante, amanarea platii CAS si CASS pentru firmele din domeniile de activitate afectate de coronavirus.

Utilizatorii de servicii financiare solicita premierului amanarea platii ratelor, suspendarea executarilor silite, suspendarea recuperarii creantelor si a blocarii conturilor

Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare AURSF) i-a transmis luni o scrisoare premierului Ludovic Orban, solicitandu-i acestuia, in contextul epidemiei de coronoviroza, o serie de masuri in sprijinul consumatorilor. Printre acestea se numara amanarea pe 3 luni a platii ratelor la credite, suspendarea, pe o perioada de 3 luni, a tuturor executarilor silite, a activitatii de recuperare a creantelor si interzicerea expresa a blocarii conturilor bancare ale consumatorilor.

PSD depune un proiect de lege privind suspendarea, la cerere, a ratelor bancare pentru firme si populatie

Reprezentantii PSD au anuntat depunerea in Parlament a unui proiect de lege care prevede suspendarea, la cerere, a tuturor obligatiilor de plata catre banci in ceea ce priveste creditele si dobanzile aferente.

Ce inseamna amanarea platii ratelor la CEC: luna urmatoare veti avea de platit doua rate

Clientii CEC Bank care solicita amanarea platii ratelor, pe perioada starii de urgenta, vor fi nevoiti sa plateasca ulterior, cumulat, toate ratele decalate, fara a beneficia de o esalonare.

Citu, despre amanarea ratelor bancare: Un milion de oameni ar putea intra in somaj, dar speram sa nu se ajunga acolo. Trebuie schimbat regulamentul BNR

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit marti seara despre amanarea ratelor bancare, in conditiile in care este de asteptat ca un milion de oameni sa intre in somaj, sugerand ca trebuie schimbat regulamentul BNR, pentru ca altfel bancile vor trebui sa suporte niste costuri.

UNTRR solicita suspendarea platii finantarilor si asigurarilor RCA

UNTRR solicita suspendarea platii finantarilor si asigurarilor RCA contractate de firmele de transpo.

Coronavirus: Transportatorii rutieri cer suspendarea platii finantarilor si a asigurarilor RCA

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) a solicitat joi Guvernului, BNR si ASF suspendarea platii finantarilor credite, leasing) si asigurarilor RCA contractate de firmele de transport rutier din Romania, pentru o perioada de 3 luni, in conditiile in care aproape 80% din companiile de transport rutier sunt in pragul insolventei si sunt nevoite sa opreasca vehiculele in parcari.

Marcel Ciolacu: Amanarea alegerilor locale este o optiune

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi seara in direct pe B1 TV, la Dosar de politician ca amanarea alegerilor locale reprezinta o optiune, in.

Marcel Ciolacu: Daca nu vom iesi din logica deficitului de 3%, nu vom putea depasi acest moment Toate masurile luate pana acum de Guvern sunt paliative, nu profunde (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca masurile luate de Guvernul Orban in contextul pandemiei de COVID-19 sunt paliative, si nu unele profunde. Liderul social-democrat a invitat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )