Libnet.ro
UNICEF

07:30

Parlamentul isi reia activitatea Prioritati: proiectele de lege depuse de opozitia PSD, PRO Romania si ALDE

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul isi reia activitatea Prioritati: proiectele de lege depuse de opozitia PSD, PRO Romania si ALDE

Amanarea ratelor la banci, plafonarea preturilor la alimente de baza si medicamente, facilitati fiscale pentru firme si cetateni si amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni sunt doar cateva dintre proiectele de lege pe care parlamentarii le vor discuta in urmatoarea perioada. De precizat este ca aceste initiative legislative apartin opozitiei PSD, PRO Romania si ALDE si vor fi dezbatute in regim de urgenta. continuă pe Hotnews

Parlamentul isi va relua activitatea si va functiona in regim online - surse

Conducerea Parlamentului se va reuni, marti, pentru a stabili programul in urmatoarea perioada. Surse oficiale au declarat pentru HotNews. ro ca Birourile Permanente reunite ale celor doua Camere vor schimba regulamentul de functionare astfel incat sedintele sa se desfasoare online.

Orban, despre sprijinirea firmelor care isi continua activitatea in timpul pandemiei: Suntem in analiza. Spatiul bugetar pe care il avem la dispozitie e aproape egal cu zero (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Guvernul analizeaza posibilitatea de a oferi ajutoare companiilor care isi continua activitatea in timpul pandemiei de coronavirus. intrebat de reporterul B1. ro.

Dupa Baneasa Shopping City, alte 2 mall-uri din Capitala isi suspenda activitatea

Centrele Comerciale Bucuresti Mall - Vitan si Plaza Romania isi suspenda activitatea temporar incepand din data de 22 martie 2020, ora 22:00, anunta un comunicat.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus! Premierul isi reia activitatea la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, acesta fiind unul negativ. Orban iese din izolare si isi reia activitatea la Palatul Victoria.

FAN Courier anunta ca isi desfasoara activitatea in conditii de siguranta, fara restrictii sau limitari

FAN Courier a transmis, astazi, ca activitatea de curierat se desfasoara in conditii de siguranta pentru clienti si angajati, fara restrictii sau limitari in nicio zona geografica din tara noastra, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )