Libnet.ro
UNICEF

20:45

Plata ratelor bancare, amanata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plata ratelor bancare, amanata

Avocatul Gheorghe Piperea: Suspendarea platii ratelor bancare pe 2-3 luni nu rezolva, ci agraveaza problema supra-indatorarii care va veni dupa starea de urgenta Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca poarta discutii cu mediul bancar pentru ca debitorii care au rate la banci sa poata plati cu intarziere, prin prisma dificultatilor generate de criza epidemiei de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, despre amanarea platii ratelor bancare: Putem sa luam si astfel de decizii, in momentul in care va fi necesar

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul a luat masuri gradual si, in momentul in care va fi necesar, ar putea lua si decizii precum amanarea platii ratelor bancare.

Paul Anghel propune amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza, din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului, amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul pandemiei de coronavirus, a declarat, duminica, Paul Anghel, directorul general al ANPC.

GHEORGHE PIPEREA: Suspendarea platii ratelor bancare agraveaza problema supra-indatorarii care va veni dupa starea de urgenta

Avocatul Gheorghe Piperea considera ca suspendarea platii ratelor bancare pe 2-3 luni, ceruta de ministrul Florin Citu nu rezolva, ci agraveaza problema supra-indatorarii care va veni dupa starea de urgenta.

Protectia Consumatorilor propune amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul pandemiei de coronavirus, a declarat, duminica, pentru Agerpres, Paul Anghel, directorul general al ANPC.

Anghel (ANPC): Propun amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul.

Banca Romaneasca amana plata ratelor. Pentru cate luni vor beneficia clientii de aceasta facilitate

In contextul eforturilor depuse de intreaga comunitate din Romania si de catre autoritati pentru prevenirea coronavirusului, Banca Romaneasca a anuntat ca amana plata ratelor datorate acestei institutii finnaciare de catre persoanele fizice. Banca Romaneasca amana plata ratelor Asadar, pentru credite ipotecare, consum cu ipoteca sau nevoi personale, in baza solicitarilor clientilor realizate prin call center .

Coronavirus |Cum poti amana plata ratelor daca esti client Banca Romaneasca

Banca Romaneasca le permite clientilor persoane fizice posibilitatea de a-si suspenda temporar, pana la 2 luni, plata ratelor datorate, in urma situatiei create de extinderea COVID-19 la nivelul Romaniei.

Coronavirus |Doua banci din Romania amana plata ratelor

Banca Transilvania si CEC Bank sunt bancile care vor amana plata ratelor pentru anumite credite, conform informatiilor obtinute de catre Wall-street. ro pana in acest moment, ca urmare a situatiei create de catre raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

Propuneri de la mediul de afaceri pentru depasirea socului economic cauzat de COVID-19: Amanarea la plata a sumelor datorate de firme bugetului de stat Amanarea ratelor bancare pentru persoanele fizice

Romanian Business Leaders RBL) propune Guvernului si Bancii Nationale cateva masuri pe care antreprenorii si sefii de companii din Romania le considera vitale pentru ca mediul de afaceri sa depaseasca socul economic pe care il provoaca pandemia COVID-19. Printre propuneri se afla amanarea la plata a tuturor sumelor datorate de companii bugetului de stat si amanarea la plata a ratelor si dobanzilor pentru persoanele fizice.

CEC Bank amana pentru o luna plata ratelor la toate creditele acordate persoanelor fizice

Pe fondul crizei epidemiologice cu COVID-19, CEC Bank, anunta ca este pregatita sa sustina amanarea pentru 30 de zile a platii ratelor la creditele acordate persoanelor fizice, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )