Libnet.ro
UNICEF

17:15

PSD doreste amanarea platii ratelor bancare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD doreste amanarea platii ratelor bancare

Reprezentantii PSD au depus, ieri, in Parlament un proiect de lege care prevede suspendarea, la cerere, a tuturor obligatiilor de plata catre banci in ceea ce priveste creditele si dobanzile aferente. Masura este valabila atat pentru companii, cat si pentru persoanele fizice si se va aplica tuturor creditelor bancare contractate pana la data de 19 martie 2020, inclusiv. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: Suspendarea platii ratelor bancare, o masura de sprijin a populatiei

Marcel Ciolacu sustine ca suspendarea platii ratelor bancare este o masura de sprijin a populatiei. PSD va depune azi in Parlament un proiect de lege care prevede suspendarea la cerere a ratelor bancare pentru firme si populatie, pana la finalul anului 2020.

Daianu, despre banci: Nu e nevoie doar de amanarea platii ratelor, ci si de conditii mai avantajoase la credite

Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, considera ca bancile ar trebui sa fie mai prietenoase cu clientii lor, nu numai prin amanarea platilor ratelor, ci si prin acordarea unor conditii mai avantajoase in cazul noilor imprumuturi.

ING: Clientii pot cere amanarea platii ratelor cu pana la doua luni

ING Bank Romania anunta masuri pentru clientii persoane fizice, dar si pentru IMM-uri si companii, in contextul pandemiei de coronavirus.

Dupa modelul Ungariei, PSD vrea amanarea platii ratelor la banci pana la finalul anului. O masura care ar putea fi buna daca ar fi fost discutata cu cartile pe fata de toti cei implicati

Se suspenda pana la finalul anului 2020 obligatia de plata a ratelor scadente si dobanzilor aferente atat imprumuturilor bancare cat si financiar nebancare care au fost contractate pana la 19 martie 2020, inclusiv, decatre toate persoanele fizice si entitatile juridice. Durata contractuala se va prelungi cu durata in care a operat suspendarea. Asa suna primul articol din proiectul depus joi de PSD la Parlament, dupa modelul premierului maghiar Viktor Orban. in aceasta lupta contracronometru, este nevoie de masuri clare, ferme si curajoase. Mai tarziu va fi prea tarziu, scrie Marcel Ciolacu, liderul PSD pe Facebook referitor la acest proiect.

Citu, despre amanarea ratelor bancare: Un milion de oameni ar putea intra in somaj, dar speram sa nu se ajunga acolo. Trebuie schimbat regulamentul BNR

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit marti seara despre amanarea ratelor bancare, in conditiile in care este de asteptat ca un milion de oameni sa intre in somaj, sugerand ca trebuie schimbat regulamentul BNR, pentru ca altfel bancile vor trebui sa suporte niste costuri.

PSD depune un proiect de lege privind suspendarea, la cerere, a ratelor bancare pentru firme si populatie

Reprezentantii PSD au anuntat depunerea in Parlament a unui proiect de lege care prevede suspendarea, la cerere, a tuturor obligatiilor de plata catre banci in ceea ce priveste creditele si dobanzile aferente.

Citu: Guvernul analizeaza amanarea platii impozitului pe venit pentru persoane fizice. Nu pentru toata lumea!

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, la RFI, ca Guvernul analizeaza eventuala amanare a platii impozitului pe venit pentru persoane fizice, pe fondul crizei coronavirusului, dar nu pentru toata lumea, ci doar acolo unde sunt probleme.

Suciu: BNR ar putea ajuta bancile sa inlesneasca rambursarea ratelor bancare

Bancile gasesc solutii pentru ce putin urmatoarele 2-3 luni de a depasi aceasta situatie, iar daca va fi nevoie vom ajuta si noi la gasirea unei scheme de inlesnire a rambursarii ratelor, a declarat, miercuri, la Digi 24, purtatorul de cuvant al Bancii Nationale a Romaniei BNR), Dan Suciu.

PSD cere amanarea alegerilor locale: Ar fi o catastrofa. Pana la finalul lunii iulie-august nu putem discuta de alegeri

PSD se alatura USR, UDMR si Pro Romania care cer amanarea alegerilor locale. Deputatul PSD Valeriu Steriu a explicat ca daca oamenii s-ar mobiliza la vot ar fi o catastrofa, in contextul epidemiei de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )