Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cel mai mare fake-news al zilei, devoalat la Antena 3. Nu va lasati manipulati!

Antena3 Antena3,
Cel mai mare fake-news al zilei, devoalat la Antena 3. Nu va lasati manipulati!

Andreea Sava a devoalat, joi, la Editie speciala, cel mai mare fake-news al zilei, o stire care o avea ca subiect pe Viorica Dancila. Parlamentul European o cheama pe Viorica Dancila in plen, in. continuă pe Antena3

Romania - cel mai mare declin din UE la preturile produselor industriale

Preturile produselor industriale au inregistrat un avans de 0,3% in Uniunea Europeana si unul de 0,4% in zona euro, in timp ce in Romania acestea au scazut cu 0,4%, in iulie comparativ cu iunie, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin inregistrat in randul statelor membre, arata datele publicate, ieri, de Eurostat si preluate de Agerpres.

Utile: Endocrinolog: Incidenta cancerului de tiroida a crescut exponential! Cine are cel mai mare risc si care sunt simptomele;Ce nu trebuie sa arunci n chiuveta, niciodata! Asa eviti sa dai bani la instalatori;Vitamina D: 6 simptome ale carentelor

Carcinogenele pe care trebuie sa le eviti cu orice pret. Chiar daca termenul nu este comun pentru toata lumea, un carcinogen este substanta care, conform specialistilor, produce cancer. Aceasta se poate gasi in aer, intr-un produs utilizat pentru curatenie sau chiar o chimicala ce se gaseste. Pregatirea organismului pentru sezonul rece. Tine o cura alcalina timp de o saptamana si nu vei mai raci toata iarna! Vara isi ia ramas bun de la noi, iar corpul nostru trebuie deja sa se pregateasca pentru o tranzitie mai usoara catre sezonul rece, pentru a nu risca raceli sau alte boli specifice toamnei.

[P]De ce este obligatoriu sa ajungeti ncepnd de mine la cel mai mare trg imobiliar al anului!

Conform studiilor realizate de catre expertii din domeniu prezenti la Salonul Imobiliar, din perioada 7-9 septembrie, la acest eveniment participa toti marii jucatori din Romania, precum si o lista lunga de agentii specializate in apartamente vechi de vanzare sau pentru inchiriere, etc.

Pesta porcina africana face pagube colaterale: Cel mai mare targ de berbeci din Romania, ANULAT!

Raspandirea rapida a pestei porcine africane da peste cap evenimentele planificate din domeniul agriculturii si al cresterii animalelor. Targurile traditionale si expozitiile de animale, care erau asteptate.

PANDEMIE? Pesta porcina loveste CHINA! Cel mai mare producator al lumii, MASURI DRASTICE de limitare a epidemiei

Peste 38. 000 de porci au fost sacrificati in China, au anuntat duminica autoritatile de la Beijing, care incearca din rasputeri sa limiteze efectele epidemiei de pesta porcina africana care a lovit aceasta.

Cel mai mare mister aviatic REZOLVAT?! Un specialist sustine ca a descoperit epava zborului MH370 (FOTO)

Expertul in tehnologie Ian Wilson sustine ca a gasit avionul Malaysia Airlines MH378, care a disparut pe 8 martie 2014, pe Google Maps. Wilson precizeaza ca epava se afla intr-o jungla din Cambodgia si a.

Noi abordari in tratarea depresiei. Servicii la standarde internationale, oferite de Polaris Medical cel mai mare spital privat de recuperare din Romania

Cifrele arata ca 1 din 10 romani sufera de depresie, iar evolutia datelor statistice din ultimii ani arata cresterea alarmanta a prevalentei si incidentei acestei boli in randul populatiei generale. Mai precis, Organizatia Mondiala a Sanatatii a furnizat informatii ingrijoratoare care arata ca depresia a devenit boala secolului si ca, in mai putin de 5 ani, ea va deveni a doua cauza de dizabilitate la nivel mondial.

Gabriela Firea, reactie-bomba in cel mai puternic conflict de la varful PSD

Antena 3 va ofera cea mai spectaculoasa seara televizata a anului, de la ora 21. Primarul General al Capitalei, unul dintre liderii importanti ai PSD, Gabriela Firea, vine la Antena 3. Lupta impotriva lui.

Cel mai trist gadget cu sigla Polaroid e un laptop

Unele dintre cele mai importante branduri din ultimele decenii sunt abuzate de chinezii prin atasarea lor pe o varietate foarte mare de gadgeturi. Cel mai recent exemplu este un laptop Polaroid. Polaroid si Kodak sunt doar doua exemple de companii care au dat tonul in materie de instrumente fotografice, pentru a da faliment in ultimul [].

Patriarhul Daniel a sfintit clopotele de la Catedrala Neamului. Cand va fi inaugurat cel mai mare lacas de cult din Romania

Clopotele Catedralei Mantuirii Neamului au fost sfintite luni, 3 septembrie, de Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Cele 6 clopote vor fi montate in cursul zilelor urmatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )