Libnet.ro
UNICEF

12:45

Motiunea impotriva ministrului Transporturilor - depusa in plen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Motiunea impotriva ministrului Transporturilor - depusa in plen

Senatorii PNL si USR au depus, astazi, in plenul Camerei superioare a Parlamentului, motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor, Lucian Sova, intitulata Romania sub oranduirea PSD, rusinea Europei la infrastructura de transport. continuă pe Ziarul Bursa

Motiune simpla impotriva ministrului Transporturilor

Partidul National Liberal a decis sa depuna, la Senat, o motiune simpla impotriva ministrului Transporturilor, in cursul acestei saptamani, a anuntat presedintele PNL, Ludovic Orban.

Sa-l trimitem pe domnul Andrusca la Galusca - Motiune PNL impotriva ministrului Economiei

Sa-l trimitem pe domnul Andrusca la Galusca - Asa se numeste motiunea simpla depusa de PNL, miercuri, impotriva ministrului Economiei, Danut Andrusca. Va anunt, in numele PNL, ca.

Motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, respinsa de Camera Deputatilor

Motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea a fost respinsa miercuri de Camera Deputatilor. Cu o zi in urma, la dezbateri, Daea a sustinut ca se exagereaza cu prezentarea situatiei pestei porcine in Romania, pentru a se da impresia ca situatia este scapata de sub control.

PNL depune o motiune simpla impotriva Ministrului Finantelor

PNL a depus astazi, in plenul Camerei Deputatilor, o motiune simpla pe Finante, intitulata Tripleta Dancila, Valcov, Teodorovici sugruma administratia publica din Romania, consemneaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )