Libnet.ro
UNICEF

22:30

Surse: Viorica Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele de la protestul diasporei

Adevărul Adevărul,
Surse: Viorica Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele de la protestul diasporei

Parlamentul European o cheama pe Viorica Dancila in plen, in octombrie, sa dea explicatii cu privire la violentele din 10 august, au precizat surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Surse: Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele din 10 august

Parlamentul European ii solicita premierului Viorica Dancila sa dea explicatii in plendespre violentele din 10 august, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Verzii Europeni au fost cei.

Surse: Viorica Dancila urmeaza sa fie chemata in Parlamentul European pentru explicatii privind violentele de la protestul diasporei

Parlamentul European o cheama pe Dancila in plen, in octombrie, sa dea explicatii cu privire la violentele din 10 august, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Situatia din Romania, dezbatuta in Parlamentul European

Situatia din Romania, dupa violentele de la protestul din 10 august, ar urma sa fie discutata in Parlamentul European, in sesiune plenara, au declarat europarlamentari romani pentru News. ro.

Viorica Dancila ar putea fi audiata la Parchetul General

Premierul Viorica Dancila ar putea fi audiat la Parchetul General. Surse din cadrul anchetatorilor declara ca Dancila ar putea sosi luni dupa-amiaza la Parchet pentru a da declaratii cu privire la afirmatiile.

Petre Daea si premierul Viorica Dancila, discutii la Guvern despre pesta porcina

Ministrul Agriculturii Petre Daea discuta, luni, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila, despre criza pestei porcine africane, potrivit unor surse guvernamentale citate de agentia Mediafax.

Romanii din Spania au primit-o cu ostilitate pe Viorica Dancila: Coruptii, hotii si condamnatii penal nu ne reprezinta. Mesaj pentru Regele Felipe

Cativa romani s-au strans in fata Palatului Regal din Madrid, unde premierul Viorica Dancila va fi primita azi de Regele Felipe al Spaniei. Potrivit unor imagini publicate pe Facebook de jurnalistul Rares Bogdan, diaspora romaneasca a afisat cateva mesaje critice la adresa PSD: Viorica, corupta fara rusine, Coruptii, hotii si condamnatii penal nu ne reprezinta, Majestate, Viroica Dancila nu reprezinta romanii din Spania.

Plenul Camerei Deputatilor a respins infiintarea unei comisii de ancheta privind violentele din 10 august

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri, cu 119 voturi pentru, 137 impotriva si 2 abtineri, propunerea de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta privind violentele aparute cu prilejul protestului din Piata.

Carmen Dan va pune la dispozitia Comisiei de Aparare raportul clasificat privind violentele din 10 august

Ministerul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, luni, ca va fi pus la dispozitia Comisiei de Aparare din Parlament raportul clasificat privind violentele din 10 august si a mentionat ca va participa la sedinta comisiei care va avea loc marti.

Viorica Dancila, vizita la Madrid: Protestatarii romani, alungati de politia spaniola (VIDEO)

Viorica Dancila a fost primita cu proteste de romanii din Spania. Acestia au urmarit traseul premierului din timpul vizitei sale la Madrid, fiind prezenti atat la Palatul Moncloa, unde Dancila s-a intalnir cu.

Viorica Dancila a fost intampinata de protestatari la Ambasada Spaniei din Madrid: Bine ai venit la Pristina, Veorico!

Zeci de romani s-au adunat la Madrid in fata Ambasadei Romaniei in Spania pentru a o intampina pe Viorica Dancila. Acestia au venit cu mai multe pancarte cu mesaje, printre care Bine ai venit la Pristina, Veorico!, Viorica, corupta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )