Libnet.ro
UNICEF

06:15

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu am venit ca sa dau socoteala! Critici DURE la adresa rapoartelor MCV (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu am venit ca sa dau socoteala! Critici DURE la adresa rapoartelor MCV (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la dezbaterile din plen privind situatia statului de drept din Romania, ca nu a venit sa dea socoteala. Va spun de la inceput ca nu am venit aici sa dau. continuă pe B1

Procurorii din CSM critica afirmatiile facute de Viorica Dancila in Parlamentul European

Sectia pentru procurori a CSM anunta miercuri ca a luat act cu ingrijorare de declaratiile publice ale prim-ministrului din Plenul Parlamentului European, privind functionarea sistemului judiciar din Romania. Magistratii sustin ca afirmatiile premierului sunt grave, nesustinute de fapte si nepermise intr-un stat de drept.

Minciunile, dezinformarile si manipularile premierului Viorica Dancila din Parlamentul European

Ca de obicei, ca si Liviu Dragnea sau dl Tariceanu, premierul Viorica Dancila minte si manipuleaza. Aceste minciuni trebuie demontate, cetatenii sa nu ramana cu impresia ca are dreptate. Iata declaratiile principale ale domniei sale, insotite de comentarii si explicatii.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu pot accepta ca Jandarmeria Romana sa fie acuzata de actiuni si proceduri practicate peste tot in Europa (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut in discursul saus in Parlamentul European ca la mitingul din 10 august jandarmii au intervenit impotriva protestatarilor violenti care au incercat sa ocupe sediul.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Guvernul a crescut nivelul de trai al romanilor si de aceea romanii il iubesc (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o noua interventie, miercuri, in plenul Parlamentului European, in care a sinut sa le raspunda unora dintre europarlamentarii care au vorbit despre situatia din.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: in rapoartele MCV nu am vazut nimic despre protocoalele dintre serviciile de informatii si institutiile de justitie

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat miercuri, in plenul Parlamentului European, ca in rapoartele MCV nu a vazut nimic despre incalcarea drepturilor omului si despre protocoalele secrete dintre serviciile de.

VIDEO Dezbatere cu miza: Parlamentul European a discutat despre statul de drept si legile justitiei din Romnia / Dancila: Nu am venit sa dau socoteala / Timmermans: Nu este prea trziu sa ndreptati legile

Zi cu miza pentru Romania in conditiile in care statul de drept, legile justitiei, modificarea codurilor penale si violentele de la protestul din 10 august au fost dezbatute astazi in plenul Parlamentului European. Premierul Viorica Dancila a sustinut ca nu a venit sa dea socoteala si ca MCV si-a ratat menirea, in conditiile in care nu a aparat drepturile cetatenilor in fata abuzurilor din justitie. Ea a cerut oficial sa spuna cine a redactat rapoartele MCV, in care nu se spune nimic despre protocoalele SRI. in replica, prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans a afirmat ca Bruxellesul nu va ezita sa actioneze in cazul in care autoritatile de la Bucuresti nu vor indrepta legile justitiei, in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia. El a spus ca oficialii CE sunt gardienii tratatului UE si vor apela la toate mijloacele pe care le au la dispozitie, fie ca este vorba despre MCV sau alte instrumente.

Cum a reflectat propaganda rusa discursul cu valente epice al Vioricai Dancila n Parlamentul European: Lectie de demnitate, le-a rupt gura!

Discursul pe care premierul Viorica Dancila l-a sustinut miercuri in Parlamentul European este elogiat pe site-ul de propaganda al Kremlinului Sputnik, care vorbeste de valente epice si poate cel mai bun discurs tinut de un politician roman in acest for.

Carmen Dan, despre interventia lui Dancila n Parlamentul European: Este pozitia unui romn adevarat care si apara tara

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a catalogat interventia Vioricai Dancila in Parlamentul European drept pozitia unui roman adevarat care-si apara tara, precizand ca premierul a adoptat o atitudine corecta atunci cand a laudat Jandarmeria Romana, scrie mediafax.

LIVE VIDEO Viorica Dancila, la Strasbourg: MCVsi-a ratat misiunea pentru care a fost creat. Nu am venit aici sa dau socoteala

Premierul Viorica Dancila participa, miercuri, in Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din Romania, intr-o sesiune plenara care are loc la Strasbourg, incepand cu ora 10:00.

VIDEO LIVE Dezbatere cu miza: Parlamentul European discuta despre statul de drept si legile justitiei din Romnia / Dancila: Nu am venit sa dau socoteala / Timmermans: Nu este prea trziu sa ndreptati legile

Zi cu miza pentru Romania in conditiile in care statul de drept, legile justitiei, modificarea codurilor penale si violentele de la protestul din 10 august sunt dezbatute astazi in plenul Parlamentului European. Discutiile de la Strasbourg au fost precedate de dezbaterile aprinse din Comisia LIBE, prilej pentru prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sa lanseze un avertisment dur la adresa autoritatilor de la Bucuresti in ceea ce priveste legile justitiei, inaltul oficial european referindu-se insa si la referendumul pentru redefinirea familiei si la interventia jandarmeriei impotriva protestatarilor pasnici din 10 august. Interventia sa a starnit critici din partea liderului PSD, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )