Libnet.ro
UNICEF

19:32

AUTONOMIA Tinutului Secuiesc RESPINSA de Camera Deputatilor, dupa dezbateri APRINSE

B1 B1,
AUTONOMIA Tinutului Secuiesc RESPINSA de Camera Deputatilor, dupa dezbateri APRINSE

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri, cu 20 de voturi pentru si 218 de voturi impotriva proiectul de lege privind Statutul de autonomie al Tinutului Secuiesc, transmite Hotnews. Potrivit raportului. continuă pe B1

Legea privind autonomia Tinutului Secuiesc, respinsa de Camera Deputatilor. Initiator: Puneti mana pe carte si invatati istoria!

Camera Deputatilor a respins miercuri, cu 20 de voturi pentru si 218 de voturi impotriva proiectul de lege privind Statutul de autonomie al Tinutului Secuiesc. Potrivit raportului Comisiei de administratie publica, initiativa legislativa vizeaza crearea unei entitati statale distincte, paralela cu statul national unitar roman. Deputatul UDMR Kulcsar Gyorgy, initiatorul proiectului, a acuzat de ura si de necunoastere a istoriei.

Camera Deputatilor a respins proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc

Camera Deputatilor a respins miercuri propunerea legislativa privind statutul de autonomie al tinutului secuiesc, care a fost criticata de majoritatea parlamentarilor, cu exceptia UDMR. in favoarea respingerii.

Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Am ajuns sa facem referendum pentru a vedea daca un copil ii cumpara lui ma-sa, de 8 martie, ruj sau o spuma de barbierit

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri proiectul de lege privind Statutul de autonomie al Tinutului Secuiesc. Detalii AICI) Potrivit raportului Comisiei de administratie publica, initiativa legislativa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )