Libnet.ro
UNICEF

13:45

Motiunea de cenzura a trecut de votul Parlamentului, Guvernul Viorica Dancila a fost demis

Hotnews Hotnews,
 Motiunea de cenzura a trecut de votul Parlamentului, Guvernul Viorica Dancila a fost demis

Guvernul PSD Viorica Dancila a fost demis de plenul Parlamentului, care a aprobat joi motiunea de cenzura depusa de opozitie cu 238 de voturi pentru. continuă pe Hotnews

Cine voteaza la motiunea de cenzura. Guvernul Viorica Dancila se agata disperat de voturile ALDE

Guvernul condus de Viorica Dancila traieste la intensitate maxima ultimele ore de dinaintea votului pentru motiunea de cenzura. Daca Ludovic Orban a anuntat ca alti 7 parlamentari si-au luat angajamentul ca vor vota pentru adoptarea motiunii, Viorica Dancila se agata cu disperare de voturile ALDE si ii reaminteste lui Calin Popescu Tariceanu ca membrii formatiunii .

Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Aproape ca a inceput sa planga, dupa votul pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Asadar, dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Premierul aproape ca a inceput sa planga dupa ce a aflat rezultatul. Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila Guvernul Dancila a picat si, dupa cum a zis Ludovic Orban, Cosmarul Romaniei a incetat!. Motiunea .

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut: Raman la sefia PSD, sambata imi lansez candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului a trecut. Dupa cum ati vazut, motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece.

Viorica Dancila, atac furibund la adresa Opozitiei la votul pe motiunea de cenzura: Niste amatori si niste iresponsabili

Motiunea de cenzura este semnata de aceiasi oameni amatori, iresponsabili, care vor sa demoleze Guvernul fara sa vina cu temele facute, a afirmat, joi, premierul Viorica Dancila, in plenul reunit al.

Viorica Dancila: Motiunea nu va trece, Guvernul nu va cadea. Se joaca alegerile prezidentiale la votul de joi

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie nu va trece, iar Guvernul nu va cadea. Prim-ministrul a precizat ca motiunea este subtire, iar cei.

Viorica Dancila, la motiunea de cenzura: O lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care Romania l-a cunoscut vreodata

Premierul Viorica Dancila a atacat virulent opozitia si pe seful statului, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura. Ea a sustinut ca opozitia duce o lupta oarba pornita de cel mai iresponsabil presedinte pe care l-a avut Romania si este o alianta de conjunctura si o adunatura de interese si oportunism care vrea sa dea jos Guvernul.

VIORICA DANCILA: Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD daca astazi vor trada partidul

Parlamentul decide astazi soarta Guvernului Dancila, prin votul la motiunea de cenzura intr-o sedinta programata de la ora 10:00. Viorica Dancila a ajuns la Parlament inca din jurul orei 8:30, declarandu-se convinsa ca motiunea de cenzura va pica, in timp ce liberalii spun ca se bazeaza pe cel putin 10 voturi suplimentare.

Viorica Dancila, la Antena 3: Motiunea nu va trece, guvernul nu va cadea PSD va intra in sala dar nu va vota Cand spui Victor Ponta spui tradare

Viorica Dancila s-a declarat convinsa, miercuri seara, la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca motiunea de cenzura nu va trece si a reluat mesajul potrivit caruia actuala opozitie doreste sa ajunga la putere pentru a da afara bugetari si pentru a promova masuri de austeritate.

Viorica Dancila isi relanseaza sambata candidatura la prezidentiale, indiferent de votul motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila isi va relansa, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, chiar daca motiunea de cenzurava trece, sustin surse politice din interior pentru Antena 3. Evenimentul va.

Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Guvernul condus de Viorica Dancila a picat, in urma votului dat de parlamentari in plen la motiunea de cenzura. Au fost exprimate in total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru si 4 au fost impotriva. Dancila si-a pierdut postul de premier, insa a anuntat ca are mari asteptari in ceea ce priveste .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )