Libnet.ro
UNICEF

15:45

CAMERA DEPUTATILOR A RESPINS MOTIUNEA IMPOTRIVA LUI TUDOREL TOADER: Iordache - Nu mi-a trecut nemultumirea fata de activitatea ministrului Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CAMERA DEPUTATILOR A RESPINS MOTIUNEA IMPOTRIVA LUI TUDOREL TOADER: Iordache - Nu mi-a trecut nemultumirea fata de activitatea ministrului Justitiei

Plenul Camerei Deputatilor a respins, astazi, motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu 126 de voturi pentru, 148 de voturi impotriva si doua abtineri. Deputatul PSD Florin Iordache a declarat ca nu i-a trecut nemultumirea fata de activitatea ministrului Justitiei, dar nu era de acord cu criticile din motiune. continuă pe Ziarul Bursa

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost respinsa. Iordache: Sunt in continuare nemultumit, dar nu puteam vota motiunea opozitiei

Deputatii au respins, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu 126 de voturi pentru, 148 impotriva si 2 abtineri.

CAMERA DEPUTATILOR: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici - respinsa

Camera Deputatilor a respins, astazi, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici.

Tudorel Toader ramane ministru. Majoritatea PSD-ALDE a respins motiunea Opozitiei

Camera Deputatilor au votat, miercuri, motiunea simpla a Opozitiei impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader. Motiunea a fost dezbatuta pe 5 martie, in aceeasi zi in care Guvernul a adoptat proiectul pentru modificarea OUG 7 pe legile justitiei, in ciuda avizului negativ al CSM. PSD a amanat de doua ori votul motiunii, incercand sa-l forteze pe Toader sa vina cu trei ordonante de urgenta. Ministrul n-a cedat, deocamdata.

Emotii pentru Tudorel Toader. Deputatii voteaza motiunea Opozitiei impotriva ministrului Justitiei. Mi-am indeplinit atributiile. il salveaza PSD?

Camera Deputatilor voteaza, miercuri, motiunea simpla a Opozitiei impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader. Motiunea a fost dezbatuta pe 5 martie, in aceeasi zi in care Guvernul a adoptat proiectul pentru modificarea OUG 7 pe legile justitiei, in ciuda avizului negativ al CSM. PSD a amanat de doua ori votul motiunii, incercand sa-l forteze pe Toader sa vina cu trei ordonante de urgenta. Ministrul n-a cedat, deocamdata.

Tudorel Toader a scapat. Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei a picat

Moment decisiv pentru Guvern in Parlament. Alesii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Social-democratii au anuntat ca vor vota impotriva motiunii, asta desi,.

Tudorel Toader ramane ministrul Justitiei: Motiunea simpla impotriva sa, respinsa la votul din Parlament

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost respinsa, miercuri, in urma votului din Parlament, informeaza Stiripesurse. ro. Motiunea a picat cu 126 voturi pentru si.

Motiunea impotriva ministrului Eugen Teodorovici se discuta astazi in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor va dezbate, luni, de la ora 16. 00, motiunea simpla intitulata Lacomia pesedista submineaza economia nationala si initiata de grupurile PNL, USR si PMP la adresa ministrului Finantelor Eugen Teodorovici. Votul va fi dat in plenul de miercuri.

Soarta ministrului Justitiei, decisa miercuri in Parlament. Tudorel Toader: Eu mi-am indeplinit atributiunile (VIDEO)

Zi de foc pentru ministrul Justitiei. Tudorel Toader a facut, miercuri dimineata, primele declaratii inainte de votul pe motiunea simpla din Parlament impotriva sa. Toader a declarat ca si-a exprimat.

UDMR, DUPA CE CAMERA DEPUTATILOR A RESPINS PROIECTUL PRIVIND AUTONOMIA: S-a demonstrat, din nou, faptul ca Romania nu este o tara model

Comisiile juridica si de administratie ale Camerei Deputatilor au respins astazi proiectul UDMR privind autonomia.

Noi amenintari PSD pentru Tudorel Toader: Nemultumirea nu mi-a trecut

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat dupa votul motiunii simple impotriva ministrului Justitiei ca inca nu i-a trecut supararea pe Tudorel Toader si ca este in continuare nemultumit de activitatea lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )