Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cei trei candidati pentru functia de Avocat al Poporului, validati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei trei candidati pentru functia de Avocat al Poporului, validati

Comisiile juridice ale Parlamentului i-au validat, miercuri, pe cei trei candidati pentru functia de Avocat al Poporului. Plenul Parlamentului urmeaza sa decida, tot astazi, prin vot cine va fi ales Avocat al Poporului. continuă pe Ziarul Bursa

Surse. Pe cine sustine coalitia PSD-ALDE pentru functia de Avocat al Poporului. Ciorbea, schimbat zilele viitoare

Functia de Avocat al Poporului revine ALDE, potrivit unei intelegeri dintre Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu. Potrivit unor surse politice, liderul ALDE o sustine pe Renate Weber pentru postul ocupat acum de Victor Ciorbea. Renate Weber a ratat un nou mandat de europarlamentar, dupa ce ALDE nu a reusit sa treaca pragul electoral. Opozitia il sustine pe Peter Eckstein Kovacs pentru functia de Avocat al Poporului.

Ludovic Orban: PNL nu o sustine pe Renate Weber pentru functia de Avocat al Poporului, pentru ca ea a exportat trasesimul politic la nivel european, iar ALDE nu a primit increderea romanilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, propunerea ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, potrivit Agerpres.

ALDE: Renate Weber, propusa pentru functia de Avocat al Poporului

Renate Weber, care nu a mai intrat in Parlamentul European, pentru ca ALDE nu a trecut pragul electoral, a fost propusa de partidul condus de Calin Popescu Tariceanu pentru functia de Avocat al Poporului.

Tariceanu: Renate Weber, candidatul ALDE pentru functia de Avocat al Poporului

Grupurile parlamentare ale ALDE din Senat si Camera Deputatilor au desemnat-o luni pe Renate Weber drept candidat pentru functia de Avocat al Poporului, a anuntat presedintele formatiunii, Calin Popescu.

Renate Weber, validata pentru functia de Avocat al Poporului

Plenul reunit al Parlamentului a validat-o, astazi, pe Renate Weber in functia de Avocat al Poporului.

Propunerea ALDE pentru functia de Avocat al Poporului

Renate Weber, care nu a mai intrat in Parlamentul European, pentru ca ALDE nu a trecut pragul electo.

Marian Neacsu, validat de comisiile parlamentare pentru functia de vicepresedinte ANRE, fara niciun fel de audiere

Fostul secretar general al PSD Marian Neacsu, membru al Pro Romania, a primit, in comisiile de specialitate ale Parlamentului, raport de validare pentru functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea in domeniul Energiei ANRE), ceilalti doi candidati fiind respinsi. Decizia a fost luata fara ca vreunul dintre candidati sa fie audiat.

Presedintele TSD, Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie. Am luat aceasta decizie pentru ca nu.

IN CADRUL PSD: Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general

Codrin Stefanescu a anuntat ca astazi isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului.

Liliana Turoiu a primit aviz pozitiv la propunerea de numire pentru functia de director al ICR Bruxelles

Plenul reunit al Comisiei pentru cultura si media si al Comisiei de politica externa din Senatul Romaniei a avizat pozitiv astazi, 25 iunie 2019, propunerea de numire a doamnei Liliana Turoiu pentru functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )