Libnet.ro
UNICEF

23:16

Cum explica Victor Ponta incidentul de la motiune: Tentativa de coruptie in plenul reunit al Parlamentului

Antena3 Antena3,
Cum explica Victor Ponta incidentul de la motiune: Tentativa de coruptie in plenul reunit al Parlamentului

Victor Ponta sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca un deputat PSD de Botosani a venit la grupul Pro Romania si le-a cerut acestora sa vorbeasca la telefon cu presedintele CJ Neamt, Ionel. continuă pe Antena3

Victor Ponta, dupa motiune: M-am pregatit cu trei propuneri de premieri si mergem sa discutam cu Iohannis

Abia a trecut motiunea de cenzura, iar liderul PRO Romania, Victor Ponta, deja are trei propuneri de premieri si urmeaza sa aiba o discutie cu Iohannis in acest sens. Ponta a facut un apel la presedinte si la.

Victor Ponta, citat ca martor in dosarul de coruptie al lui Valeriu Zgonea

Fostul premier al Romaniei Victor Ponta este citat, joi, ca martor in dosarul fostului presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, judecat la Tribunalul Bucuresti pentru pretinse fapte de coruptie in.

Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a raspuns, joi, in Parlament, atacului venit din partea liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a acuzat-o de parsivitate. in replica, sefa PSD a declarat ca e mai barbat.

Viorica Dancila, acuzata ca ar fi promis 18 ministere pentru a trece cu bine de motiune. Victor Ponta: Eu i-am numarat. Ma gandeam ca o sa ma sune si pe mine sa-mi propuna si mie ceva

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca premierul Viorica Dancila a promis, in acest weekend, 18 posturi de ministri parlamentarilor din afara PSD, in speranta ca acestia vor sprijini actuala putere la.

MOTIUNE DE CENZURA. Incident in Parlament: Victor Ponta, acuzat ca a impins un deputat PSD

Victor Ponta ar fi impins un deputat PSD care se afla in zona grupului Pro Romania, in timpul discursului premierului Viorica Dancila, din plenul Parlamentului. Ce cauti aici? Pleaca!, i-ar fi spus Ponta dep.

Victor Ponta: Nu votam pentru un Guvern PNL-USR, pentru ca nu sunt pregatiti sa mearga la Palatul Victoria. Dancila, un populism aproape disperat Ce va face Pro Romania la motiune (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat luni seara, in direct pe B1TV, ca nu va vota un guvern format din PNL si USR, nu neaparat pentru ca e ceva rau, ci pentru ca nu crede ca sunt pregat.

Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea la tribuna Parlamentului. Colegii ei au inceput sa rada

Gestul facut de Viorica Dancila a fost unul neasteptat si s-a petrecut in timp ce Victor Ponta sustinea un discurs, in tribuna Parlamentului. Colegii care asistau in acele momente au inceput chiar sa rada, cand si-au dat seama ce face premierul Romaniei. Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea Viorica Dancila .

Victor Ponta, desfiintat de Fifor inaintea motiunii: pesedist, inainte de a fi tradator

Daca va pica motiunea de cenzura, Victor Ponta s-ar putea sa fie principalul responsabil al esecului. A fost sarcina lui sa atraga parlamentari PSD in curtea Pro Romania, si nu i-a iesit foarte bine. Partidul lui Victor Ponta este cea mai noua iteratie a batranului partid social democrat. A fost construit de la premisa ca .

Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut declaratii referitoare la adevaratul scop al motiunii de cenzura. Daca va trece, in mod cert Viorica Dancila nu va mai reprezenta o optiune viabila pentru candidatura la prezidentiale, din partea PSD. Acest lucru il va avantaja pe Mircea Diaconu, fiind sustinut de Pro Romania si de ALDE. Victor Ponta, despre adevaratul .

Fifor: Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis ca va racola parlamentari PSD si nu a reusit

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis ca va racola parlamentari PSD si nu a reusit. in plus, Fifor afirma ca Victor Ponta nu mai convinge pe nimeni. Victore, esti si ai fost mereu nu pro Romania, ci pro tradare, a mai spus Fifor, relateaza news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )