Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dacian Ciolos, HUIDUIT in Parlamentul European: Declaratiile liderului Renew Europe privind NEGOCIERILE DE CULISE, taxate de colegii eurodeputati(VIDEO)

B1 B1,
Dacian Ciolos, HUIDUIT in Parlamentul European: Declaratiile liderului Renew Europe privind NEGOCIERILE DE CULISE, taxate de colegii eurodeputati(VIDEO)

Dacian Ciolos, lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, a fost huiduit miercuri in plenul legislativului european. Totul s-a intamplat in timpul discursului pe care liderul PLUS l-a sustinut dupa. continuă pe B1

VIDEO Deputatii europeni au taxat ipocrizia lui Dacian Ciolos. Fostul premier a starnit hohote de ras

In calitate de lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, Dacian Ciolos a sustinut un discurs dupa alegerea socialistului italian David Sassoli in functia de presedinte al legislativului european. Numai ca a fost intrerupt de hohote de ras. Motivul: Ciolos a pledat ca functiile europene sa nu mai fie alocate prin negocieri de culise, in timp ce seful sau politic, Emmanuel Macron, a dinamitat procedura democratica spitzenkandidat.

LEGISLATIVUL DE LA STRASBOURG INCEPE ACTIVITATEA Negocieri intense in Parlamentul European

Agenda incarcata, in aceasta saptamana, pentru Parlamentul European. Legislativul Uniunii, care isi desfasoara lucrarile la Strasbourg si Bruxelles, va avea prima sedinta plenara, in noua componenta, maine, 2 iulie. in acest mandat, grupurile politice din Parlamentul European sunt: Partidul Popularilor Europeni182 deputati), Alianta Socialistilor si Democratilor154), Renew Europe108), Grupul Verzilor75), Identitate si Democratie73), Grupul Conservatorilor si Reformistilor62), Stanga Unita Europeana41).

Dacian Ciolos luat in deradere de noul presedinte al Parlamentului European

Dacian Ciolos a starnit rasul noului presedinte al Parlamentului European, David Sassoli, atunci cand a spus ca cetatenii trebuie sa se exprime asupra sefiei institutiilor UE si deciziile sa nu fie luate in culise, potrivit Mediafax.

Tusk spune ca nu este cert daca Parlamentul European va aproba nominalizarile la conducerea UE

Presedintele in functie al Consiliului European, Donald Tusk, a declarat marti ca exista un mare semn de intrebare daca Parlamentul European va aproba nominalizarile la conducerea institutiilor europene, informeaza Mediafax citand site-ul de stiri Politico.

Eugen Tomac, numit intr-o functie importanta din Parlamentul European pe domeniul energiei

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a fost numit in functia de vicepresedinte al Comisiei de Energie din Parlamentul European, anuntaStiripesurse. ro. Printre rolurile.

Parlamentul European isi alege miercuri presedintele

Deputatii alesi in Parlamentul European la sfarsitul lunii mai isi desemneaza miercuri presedintele,.

Parlamentul European incepe cu proteste

Parlamentul European s-a redeschis in Strasbourg cu proteste din partea partidului Brexit din Marea .

Imagini incredibile in Parlamentul European: Oficialii pro-Brexit s-au intors cu spatele in timpul intonarii imnului Uniunii Europene (VIDEO)

Imagini de nedorit, marti, in Parlamentul European. Parlamentarii pro-Brexit s-au intors cu spatele in timpul intonarii imnului Uniunii Europene, difuzat in cadrul ceremoniei care a avut loc cu ocazia inceperii le.

Parlamentul European si-a inceput noua legislatura

Parlamentul European si-a inceput, astazi, noua legislatura, printr-o sesiune inaugurala marcata de o manifestatie a mii de catalani si demonstratia de ostilitate a eurodeputatilor britanici in hemiciclul de la Strasbourg, relateaza AFP.

Suspansul in Parlamentul European se prelungeste

Prima runda a voturilor pentru alegerea presedintelui Parlamentului European s-a incheiat fara un castigator. David-Maria Sassoli a obtinut 325 de voturi, in timp ce332 erau necesare pentru a castiga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )