Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dancila, dupa esecul de la motiune: Raman la sefia PSD, nu am ce sa-mi reprosez

Antena3 Antena3,
Dancila, dupa esecul de la motiune: Raman la sefia PSD, nu am ce sa-mi reprosez

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu va pleca de la sefia PSD si ca nu are ce sa-si reproseze, dupa esecul din plenul Parlamentului. Dupa cum stiti, am fost aleasa prin congres, raman la. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu, reactie dupa esecul Guvernului Dancila. Ce spune despre situatia in care a ajuns PSD

Codrin Stefanescu a reactionat, in direct la un post de televiziune, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. Fostul secretar general al PSD este de parere ca Guvernul condus de Viorica Dancila a picat din cauza tradarilor din interiorul partidului. El a vorbit despre toate fortele din Romania care s-au unit impotriva .

Prima reactie e Vioricai Dancila, dupa ce guvernul a picat. Parlamentarii PSD au tradat!

Viorica Dancila si guvernul pe care l-a condus timp de un an si 8 luni au cazut astazi prin motiune de cenzura, in plenul Parlamentului Romaniei. Nu mica a fost dezamagirea presedintelui PSD atunci cand a vazut ca a fost invalidata, alaturi de echipa de la Palatul Victoriei. Social-democrata a recunoscut, inca de la primele .

Viorica Dancila, dupa ce a picat la motiune: Fac apel la presedinte sa vina cat mai repede in Parlament cu un nou premier (VIDEO)

Guvernul Viorica Dancila a picat joi testul motiunii de cenzura in plenul Parlamentului si a fost demis cu 238 de voturi. in prima declaratie dupa pierderea puterii, Viorica Dancila a afirmat ca spera ca.

Care este prima reactie a Vioricai Dancila dupa ce Guvernul PSD a fost DEMIS!

Toate partidele s-au unit pentru a trece motiunea de cenzura. Au fost si colegi din cadrul PSD care au tradat, spune Viorica Dancila dupa votul inregistrat astazi, vot in urma caruia Guvernul PSD a fost demis.

Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Guvernul condus de Viorica Dancila a picat, in urma votului dat de parlamentari in plen la motiunea de cenzura. Au fost exprimate in total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru si 4 au fost impotriva. Dancila si-a pierdut postul de premier, insa a anuntat ca are mari asteptari in ceea ce priveste .

PSD in opozitie. Ce spun liderii social-democrati dupa esecul din Parlament si ce planuri au

Dupa tradarile de la motiunea de cenzura, social-democratii incearca sa stranga randurile si sa transmita un mesaj unitar. Conducerea PSD urmeaza sa aiba vineri o serie de sedinte cu staff-ul de campanie dar si cu liderii din teritoriu pentru a-si stabili strategia ca partid de opozitie.

Ziua Z pentru Guvern: Credeti ca va cadea Guvernul Dancila azi, prin motiune de cenzura? Votati pe Facebook B1.ro!

Astazi este Ziua Z pentru Guvernul Dancila. Joi, 10 octombrie, are loc votul de la motiunea de cenzura. Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, a fost depusa.

Viorica Dancila, dupa demiterea Guvernului PSD: Sunt un om puternic. Au castigat o batalie, nu razboiul

Un om puternic isi conduce echipa spre victorie, a spus Viorica Dancila, joi seara, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata. Au castigat o batalie, nu razboiul. Ce va urma va arata ca PSD poate.

Reactia Vioricai Dancila dupa ce membri ai CSM au cerut sesizarea CCR pentru afirmatiile dintr-o sedinta de partid: Daramarea Guvernului presupune, de fapt, si numirea procurorilor. Asta este rolul

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare care ii este atribuita si in care le-a vorbit parlamentarilor PSD despre miza justitiei in ramanerea la guvernare, ca a vrut sa dea un mesaj ca politicul nu are voie sa se implice in domeniul juridic.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )