Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila va prezenta saptamana viitoare in Parlamentul European prioritatile presedintiei Romaniei la UE

Adevărul Adevărul,
Dancila va prezenta saptamana viitoare in Parlamentul European prioritatile presedintiei Romaniei la UE

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va prezenta saptamana viitoare in plenul Parlamentului European prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Ea a tinut sa precizeze ca Guvernul este pregatit atat la nivel tehnic, cat si la nivel politic pentru exercitatea presedintiei UE. continuă pe Adevărul

Premierul Viorica Dancila: Voi prezenta in plenul Parlamentului European prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Premierul Viorica Dancila a facut o serie de declaratii la Palatul Victoria, inainte de sedinta de guvern. Avem astazi prima sedinta de guvern din acest an si prima in noua calitate a.

Romania prezinta astazi, la Bruxelles, prioritatile Presedintiei Consiliului UE

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, va prezida marti, la Bruxelles, prima reuniune a Consiliului Afaceri Generale CAG) sub egida Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Partea romana va prezenta prioritatile privind Presedintia Consiliului UE si stadiul discutiilor privind cadrul financiar multianual.

Romania prezinta la Bruxelles prioritatile Presedintiei Consiliului UE

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, va prezida marti, la Bruxelles, prima reuniune a Consiliului Afaceri Generale sub egida Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, unul dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )