Libnet.ro
UNICEF

19:45

Deputatii au respins motiunea impotriva ministrului Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatii au respins motiunea impotriva ministrului Justitiei

ACTUALIZARE: Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei a fost respinsa Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost respinsa astazi de plenul Camerei Deputatilor. ------ Votul asupra motiunii simple impotriva Ministrului Justitiei Tudorel Toader este dat astazi de deputati. Rezultatul votului ar putea reprezenta o supriza, in conditiile in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca parlamentarii PSD vor vota sa cum le dicteaza constiinta. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Eu nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a vorbitmarti despre modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei. Liderul PSDspune ca deputatii vor vota dupa propria lor.

Deputatii voteaza astazi motiunea impotriva ministrului Justitiei

Votul asupra motiunii simple impotriva Ministrului Justitiei Tudorel Toader este dat astazi de deputati. Rezultatul votului ar putea reprezenta o supriza, in conditiile in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca parlamentarii PSD vor vota sa cum le dicteaza constiinta.

Tudorel Toader a trecut evaluarea Parlamentului: Motiunea impotriva ministrului Justitiei a fost respinsa la vot. Urmeaza testul remanierii in CEx-ul PSD (VIDEO)

Tudorel Toader a scapat de motiunea simpla depusa in Parlament de PNL! Aceasta a fost respinsa cu 171 de voturi impotriva, 99 pentru si 5 abtineri. Ministrul Justitiei a avut putine emotii dupa ce .

Tudorel Toader, chemat la raport in Parlament. Deputatii dezbat azi motiunea impotriva ministrului Justitiei

Deputatii dezbat marti motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Liberalii, cei care au depus motiunea, considera ca a sosit si vremea evaluarii lui Toader, cel care la randul sau i-a evauat pe Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar, propunand revocarea acestora.

Nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti, referitor la modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei, ca acestia vor vota dupa propria lor constiinta, iar intrebat daca isi asuma riscul ca motiunea sa treaca, a raspuns: Nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD.

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost respinsa de Camera Deputatilor

Motiunea simpla Un ministru de nota patru urmeaza sa primeasca miercuri votul in plenul Camerei Deputatilor. Marti, initiatorii au prezentat o evaluare care contine 20 de puncte, tot atatea cate sunt si in documentele prin care Tudorel.

Votul asupra motiunii simple impotriva ministrului Justitiei este dat miercuri de deputati

Votul asupra motiunii simple impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader este dat miercuri de deputati. Rezultatul votului ar putea reprezenta o supriza, in conditiile in care liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca parlamentarii PSD vor vota sa cum le dicteaza constiinta, iar intrebat daca isi asuma riscul ca motiunea sa fie doptata, raspunsul sau a fost: Nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD.

Zi cruciala pentru Justitie. Deputatii dezbat motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader

Zi cruciala pentru Justitie. incep dezbaterile in Parlament pe tema motiunii simple impotriva ministrului Justitiei, motiune care va decide daca Tudorel Toader ramane sau nu in.

Dragnea, despre votul la motiunea impotriva lui Toader: Nu pot sa intorc mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a declarat ca deputatii social-democrati vor vota la motiunea impotriva lui Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, dupa cum le dicteaza propria constiinta. Nu le dau eu sugestii ca s-au .

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 solicita ministrului Justitiei sa abandoneze revocarea a lui Augustin Lazar

Adunarea Generala a Procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti a decis, in unanimitate, sa sustina comunicatul pe care Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor l-au emis saptamana trecuta. Acestea cer ministrului Justitiei sa abandoneze imediat procedura de revocare a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )