Libnet.ro
UNICEF

08:15

Deputatii voteaza astazi motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatii voteaza astazi motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

Motiunea simpla intitulata Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile murdare de pe Justitie!, initiata de PNL si USR, va fi votata, astazi la pranz, de plenul Camerei Deputatilor. La dezbaterile de marti, deputatul PSD Florin Iordache l-a criticat,pe ministrul Justitiei, cerandu-i sa spuna cand da ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale si pentru revizuirea sentintelor date de completurile de 5 judecatori si a precizat ca, in PSD, atunci cand ai gresit demisionezi sau esti remaniat. ALDE a anuntat ca nu va participa la vot. continuă pe Ziarul Bursa

EMIL PASCAN: PMP va vota motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

Deputatul PMP, Emil Pascan, a anuntat astazi ca Partidul Miscarea Populara va vota motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, afirmand ca acesta ar trebui sa demisioneze din functie.

Motiunea impotriva ministrului Justitiei, discutata astazi in plenul Camerei Deputatilor. Tudorel Toader pare sa fi pierdut sustinerea politica

Deputatii voteaza astazi motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, initiata de PNL si USR. Tudorel Toader a fost criticat marti de deputatul PSD Florin Iordache, ALDE a anuntat ca nu va participa la vot, UDMR anuntand ca-l va sanctiona prin vot pe ministru al Justitiei.

Varujan Vosganian, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Tudorel Toader a dovedit profesionalism si o oarecare tenacitate

Varujan Vosganian a vorbit in emisiunea 100 de minute despre motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Ar trebui sa existe un calendar clar. Ar trebui ca grupurile parlamentare sa.

Motiune impotriva ministrului Justitiei: cand aflam daca scapam de Toader

Dupa ce a ingenunchiat justitia din Romania, Tudorel Toader este subiectul unei motiuni pentru inlaturarea sa din pozitia de ministru la Justitiei. Pe parcursul zilei de marti, in Camera Deputatilor, membrii opozitiei au initiat o motiune impotriva ministrului Justitiei si, mai ales, impotriva actiunilor sale. Motiunea este intitulata Tudorel Toader si PSD ALDE, luati [] .

Testul de incredere pentru Tudorel Toader: motiunea impotriva ministrului Justitiei se voteaza azi. UDMR ia distanta de PSD-ALDE: Nu putem fi luati ca idiotii utili ai nu stiu cui

Deputatii vor vota miercuri, de la ora 12. 00, motiunea simpla la adresa lui Tudorel Toader, dupa ce aceasta a fost dezbatuta in plenul de marti. Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR il va sanctiona pe ministrul Justitie la vot din cauza OUG pe legile Justitiei, despre care a spus ca nu e una rationala.

Motiunea simpla impotriva lui Toader, dezbatuta in Camera Deputatilor

Motiunea simpla intitulata Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile murdare de pe Justitie!, initiata de PNL si USR, este dezbatuta astazi, in Camera Deputatilor, votul fiind programat maine.

Camera Deputatilor dezbate astazi motiunea simpla pe Justitie

Motiunea simpla intitulata Tudorel Toader si PSD - ALDE, luati mainile murdare de pe Justitie, initiata de 91 de deputati PNL si USR, va fi citita si dezbatuta marti in plenul Camerei Deputatilor.

PSD nu participa la votul motiunii impotriva ministrului Justitiei / Radulescu: Toader nu a dat ordonante pe care PSD le-a cerut / Sedinta de plen a fost suspendata

Deputatii PSD nu vor participa la votul motiunii impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Decizia s-a luat in sedinta de grup a social-democratilor. Sedinta de plen a fost suspendata din lipsa de cvorum, votul urmand a fi reprogramat.

Liberalii depun motiune impotriva ministrului Teodorovici din cauza OUG 114

Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat luni, la finalul Biroului Executiv al PNL, presedintele formatiunii Ludovic Orban, principalul capat de acuzare impotriva ministrului fiind ordonanta de urgenta 114.

LUDOVIC ORBAN: Am decis sa depunem o motiune impotriva ministrului de Finante

Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului de Finante, Eugen Teodorovici.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )