Libnet.ro
UNICEF

07:30

Furtuna in Parlamentul European. Liderul Grupului PPE acuza Romania pentru violentele din 10 august

Adevărul Adevărul,
Furtuna in Parlamentul European. Liderul Grupului PPE acuza Romania pentru violentele din 10 august

Momente tensionate in plenul Parlamentului European in timpul dezbaterii dedicate situatiei din Ungaria. Deputatii europeni au discutat la Strasbourg raportul Sargentini privind respectarea statului de drept, a drepturilor si libertatilor fundamentale in Ungaria sub guvernarea lui Viktor Orban. continuă pe Adevărul

Parlamentul European a decis sa activeze Articolul 7 in cazul Ungariei. Este Romania urmatoarea tara vizata?

Parlamentul European a decis, in votul de miercuri, sa demareze procedura pentru activarea Articolului 7 in cazul Ungariei, dupa ce, marti, prim-ministrul Viktor Orban a acuzat forul european ca vrea sa umileasca o tara intreaga, potrivit Ziare. com .

Parlamentul European a activat Articolul 7 impotriva Ungariei

ACTUALIZARE 14:40 Parlamentul European a activat .

Parlamentul european incepe sesiunea de toamna

Parlamentul European incepe sesiunea de toamna. E prima saptamana de plen, la Strasbourg. Este o sesiune destul de complicata pentru ca este Brexitul de rezolvat. Viitorul Uniunii Europene este pus in.

Parlamentul European cere sanctionarea exemplara a Ungariei. Ce si cine urmeaza?

Votul de azi din Parlamentul European, cel prin care se cere Consiliului sa activeze art. 7 din Tratat in cazul Ungariei, era asteptat, era socotit drept larg consensual si, in consecinta, nu este deloc o surpriza. Si atunci de ce a starnit si starneste inca atatea pasiuni si controverse, poate nu foarte vizibile, dar extrem de sensibile in spatele scenelor politice, acolo unde se fac marile jocuri?.

SONDAJ Parlamentul European cere activarea Articolului 7 n cazul Ungariei. Ce crezi ca se va ntmpla?

Parlamentul European a initiat, miercuri, procedura Articolului 7 in cazul Ungariei, prin care, la capatul unui proces complicat, ar putea fi suspendat dreptul de vot al acestei tari in cadrul Consiliului UE. Motivul: amenintarea sistemica la adresa valorilor UE, in Ungaria. PE a cerut, in premiera, lansarea procedurii Art. 7, statele membre fiind chemate sa se pronunte asupra situatiei statului de drept dintr-o tara membra. Detalii - aiciSondaj HotNews. ro: Ce crezi ca se va intampla, dupa ce PE a cerut lansarea procedurii Articolului 7 in cazul Ungariei? .

Dansul popular romanesc si bucatele traditionale au facut senzatie in Parlamentul European de la Strasbourg

In Parlamentul European de la Strasbourg a rasunat muzica populara romaneasca, iar dansurile noastre stramosesti au incantat privirile europarlamentarilor din cele 28 de tari membre UE. Evenimentul a fo.

Parlamentul European a adoptat reforma drepturilor de autor pe internet

Parlamentul European a adoptat miercuri propunerea de directiva privind drepturile de autor pe internet, un proiect foarte asteptat de editorii de presa si denuntat de aparatorii liberatii in mediul virtual.

ULTIMA ORA Parlamentul European denunta amenintarea sistemica mpotriva valorilor UE n Ungaria si cere lansarea procedurii Articolului 7

Parlamentul European a denuntat miercuri amenintarea sistemica impotriva valorilor UE in Ungaria si a cerut Uniunii sa reactioneze prin lansarea procedurii Articolului 7, mecanismul cel mai radical de care dispune blocul comunitar, scrie AFP.

UPDATE Parlamentul European denunta amenintarea sistemica mpotriva valorilor UE n Ungaria si cere lansarea procedurii Articolului 7

Parlamentul European a denuntat miercuri amenintarea sistemica impotriva valorilor UE in Ungaria si a cerut Uniunii sa reactioneze prin lansarea procedurii Articolului 7, mecanismul cel mai radical de care dispune blocul comunitar, scrie AFP.

Parlamentul European a lansat OPTIUNEA NUCLEARA impotriva Ungariei pentru nerespectarea democratiei: A fost activat articolul 7 din Tratatul UE! (VIDEO)

Lovitura extrem de dura incasata de Ungaria miercuri. Parlamentul European a aprobat o rezolutie prin care se demareaza impotriva Ungariei procedura pentru declansarea Articolului 7 al Tratatului UE impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )