Libnet.ro
UNICEF

05:30

Initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei, la votul final

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei, la votul final

Plenul Senatului, in calitate de for decizional, va dezbate si va vota astazi proiectul legislativ care isi propune revizuirea articolului 48 din Consitutia Romaniei, care sa prevada ca familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, si nu intre soti, asa cum este in prezent, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei va fi dezbatuta astazi n plenul Senatului

Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie este inscrisa pentru dezbatere si vot pe ordinea de zi de marti a plenului Senatului, transmite Agerpres.

Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, la votul final din Senat

Plenul Senatului, in calitate de for decizional, va dezbate si va vota marti proiectul legislativ care isi propune revizuirea articolului 48 din Consitutia Romaniei, care s[ prevad[ ca familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, si nu intre soti, asa cum este in prezent.

Revizuirea Constitutiei privind redefinirea familiei, votata in Senat

Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie este inscrisa pentru dezbatere si vot pe ordinea de zi de.

Initiativa de revizuire a Constitutiei pentru redefinirea familiei, pe ordinea de zi a Senatului

Senatul dezbate, marti, in calitate de for decizional, initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei potrivit careia familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, nu pe cea consimtita intre soti, relateaza Mediafax.

Redefiniriea familiei, la votul final din Senat

Plenul Senatului, in calitate de for decizional, va dezbate si va vota astazi proiectul legislativ care isi propune revizuirea articolului 48 din Consitutia Romaniei, care sa prevada ca familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, si nu intre soti, asa cum este in prezent, conform News. ro.

Liberalii vor vota conform constiintei asupra proiectului privind redefinirea familiei

Ludovic Orban a anuntat marti ca parlamentarii PNL vor vota in conformitate cu propria constiinta in ce priveste propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, scrie Agerpres.

Initiativa cetateneasca Oameni noi in politica

Initiativa cetateneasca Oameni noi in politica a fost lansata de 17 romani, este sustinuta de 26 de organizatii civice si de partidele politice Miscarea Romania impreuna RO+), Partidul PACT pentru Romania, Partidul Oamenilor Liberi POL) si Uniunea Salvati Romania USR), isi propune sa adune 100. 000 de semnaturi pentru a modifica legislatia electorala. Fostul premier Dacian Ciolos, prezent in Piata Univeristatii din Bucuresti, la startul campaniei de strangere de semnaturi, a afirmat ca propunerea legislativa vrea sa introduca niste masuri care sa asigure corectitudinea si transparenta votului. Presedintele USR, Dan Barna, a spus ca formatiunea sa vrea sa fie un deschizator de drumuri pentru alte organizatii si alte partide care trebuie sa faca lucrurile acestea, conform News. ro.

Referendum pentru familia traditionala pe 7 octombrie: Senatul a adoptat initiativa cetateneasca de modificare a Constitutiei

Romanii vor fi chemati la vot la inceputul lunii octombrie pentru a se pronunta privind initiativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita dintre un b.

Ciolos, despre referendumul pentru redefinirea familiei: Este un instrument pe care PSD l foloseste politic

Fostul premier Dacian Ciolos, presedinte fondator al Miscarii Romania impreuna, considera ca referendumul pentru modificarea Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, reprezinta un instrument pe care PSD il foloseste politic, relateaza Agerpres. Potrivit acestuia, problemele familiei traditionale sunt legate de separarea acestora, pe fondul plecarii la munca in strainatate, iar Guvernul ar trebui sa se gandeasca la cum ar putea sa impiedice acest lucru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )