Libnet.ro
UNICEF

06:45

Legea privind realizarea Autostrazii Iasi - Targu Mures, adoptata de Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea privind realizarea Autostrazii Iasi - Targu Mures, adoptata de Parlament

Legea privind realizarea Auostrazii Unirii, Iasi - Targu Mures, a fost adoptata astazi de plenul Camerei Deputatilor. Autostrada ar urma sa fie construita din bugetul de stat, prin Ministerul Transporturilor. continuă pe Ziarul Bursa

Legea privind constructia autostrazii Iasi - Targu Mures a fost adoptata de Parlament

Legea privind realizarea Autostrazii Unirii Iasi Targu Mures a fost adoptata miercuri de Parlament cu 261 de voturi pentru, doua voturi impotriva si 5 abtineri, potrivit g4media. ro . Proiectul de lege.

Studiul prin care Guvernul Romaniei incearca sa bage sub pres proiectul autostrazii Iasi - Targu Mures. intreaga analiza pleaca de la o teza absolut falsa

Sustinut intens in ultimul an de doua asociatii civice din Iasi, proiectul pentru Autostrada 8 Ungheni-Iasi-Targu Mures intra intr-un blocaj major.

Deputatii au adoptat proiectul de lege privind autostrada Iasi - Targu Mures

Camera Deputatilor a adoptat miercuri, cu 261 de voturi pentru, doua impotriva si cinci abtineri, proiectul de lege privind aprobarea realizarii autostrazii Iasi-Targu Mures - Autostrada.

Autostrada Iasi-Targu Mures a fost aprobata prin lege. Cum a devenit A8 cel mai important obiectiv de investitii in infrastructura din Romania

Plenul Camerei Deputatilor, for decizional final, a adoptat miercuri, 7 noiembrie, proiectul de lege prin care A8 Ungheni- Iasi-Targu Mures devine prioritate nationala.

Autostrada Iasi-Targu Mures a fost aprobata prin lege. Cum devine A8 cel mai important obiectiv de investitii in infrastructura din Romania

Plenul Camerei Deputatilor, for decizional final, a adoptat miercuri, 7 noiembrie, proiectul de lege prin care A8 Ungheni- Iasi-Targu Mures devine prioritate nationala.

Vosganian avertizeaza PSD: Alesii ALDE din Moldova nu voteaza Legea bugetului, daca nu sunt bani si pentru Autostrada Iasi-Targu Mures

Varujan Vosganian, vicepresedinte al ALDE si lider de grup in Camera Deputatilor, a anuntat, miercuri, in plen, ca parlamentarii liberal-democrati din Moldova nu vor vota Legea bugetului de stat pe 2019 daca in proiect nu este inclusa finantarea pentru Autostrada Unirii.

Corina Cretu continua atacurile la adresa Guvernului: Este responsabilitatea autoritatilor romane sa faca proiectul Autostrazii Unirii

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu continua atacurile la adresa guvernarii PSD-ALDE, de data aceasta pe tema autostrazii Iasi-Targu Mures, numita Autostrada Unirii, dupa ce Camera.

Proiectul privind aprobarea realizarii autostrazii Targu Mures - Iasi, adoptat pe articole. Votul final, miercuri

Camera Deputatilor a adoptat pe articole, luni, proiectul de lege privind aprobarea realizarii autostrazii Targu Mures - Iasi Autostrada Unirii), urmand ca votul final sa fie dat miercuri, scrie economica. net.

Bode (PNL), despre legea privind Autostrada Unirii: Vom pune presiune pe Guvern in implementarea acestui proiect (VIDEO)

Proiectul de lege pentru construirea Autostrazii Unirii Iasi Tg. Mures, promovat si sustinut de Opozitie, a fost adoptat, miercuri, in Plenul Camerei Deputatilor. Este o victorie nu doar pentru regiunea.

Cine sunt cei doi parlamentari care au votat impotriva construirii Autostrazii Unirii

Doi deputati din 269 prezenti au votat impotriva legii care prevede construirea Autostrazii Iasi - Targu Mures, cunoscuta si ca Autostrada Unirii. Unul dintre deputati este membru PSD, iar celalalt deputat este din UDMR.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )