Libnet.ro
UNICEF

15:01

MOTIUNE DE CENZURA. Incident in Parlament: Victor Ponta, acuzat ca a impins un deputat PSD

Antena3 Antena3,
MOTIUNE DE CENZURA. Incident in Parlament: Victor Ponta, acuzat ca a impins un deputat PSD

Victor Ponta ar fi impins un deputat PSD care se afla in zona grupului Pro Romania, in timpul discursului premierului Viorica Dancila, din plenul Parlamentului. Ce cauti aici? Pleaca!, i-ar fi spus Ponta dep. continuă pe Antena3

Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a raspuns, joi, in Parlament, atacului venit din partea liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a acuzat-o de parsivitate. in replica, sefa PSD a declarat ca e mai barbat.

Motiune de cenzura |Basescu: Marele castigator va fi Ponta, care va iesi cu aliura de lider al stangii. Dancila ramane premier interimar pana dupa prezidentiale

Traian Basescu sustine ca este de asteptat ca motiunea de cenzura sa treaca, iar marele castigator va fi. Victor Ponta - pentru fostul premier, va fi un prilej numai bun sa preia controlul asupra.

Victor Ponta, dupa motiune: M-am pregatit cu trei propuneri de premieri si mergem sa discutam cu Iohannis

Abia a trecut motiunea de cenzura, iar liderul PRO Romania, Victor Ponta, deja are trei propuneri de premieri si urmeaza sa aiba o discutie cu Iohannis in acest sens. Ponta a facut un apel la presedinte si la.

Victor Ponta, din Parlament, direct in fata judecatorilor: Liderul Pro Romania, audiat in dosarul lui Valeriu Zgonea

Victor Ponta a ajuns din Parlament direct la in fata judecatorilor. Liderul Pro Romania a semnat motiunea de cenzura si a plecat la Tribunalul Bucuresti, unde da declaratii in calitate de martor in dosarul i.

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

Cum explica Victor Ponta incidentul de la motiune: Tentativa de coruptie in plenul reunit al Parlamentului

Victor Ponta sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca un deputat PSD de Botosani a venit la grupul Pro Romania si le-a cerut acestora sa vorbeasca la telefon cu presedintele CJ Neamt, Ionel.

Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut declaratii referitoare la adevaratul scop al motiunii de cenzura. Daca va trece, in mod cert Viorica Dancila nu va mai reprezenta o optiune viabila pentru candidatura la prezidentiale, din partea PSD. Acest lucru il va avantaja pe Mircea Diaconu, fiind sustinut de Pro Romania si de ALDE. Victor Ponta, despre adevaratul .

Viorica Dancila, acuzata ca ar fi promis 18 ministere pentru a trece cu bine de motiune. Victor Ponta: Eu i-am numarat. Ma gandeam ca o sa ma sune si pe mine sa-mi propuna si mie ceva

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca premierul Viorica Dancila a promis, in acest weekend, 18 posturi de ministri parlamentarilor din afara PSD, in speranta ca acestia vor sprijini actuala putere la.

Victor Ponta, intalnire inainte de motiunea de cenzura: Noi aducem 30 de voturi. Oamenii pusi de USR pe lista au batut palma cu PSD - FOTO

Victor Ponta sustine ca cei 30 de deputati si senatori ai partidului vor fi prezenti joi la motiunea de cenzura si vor vota vedere pentru binele tuturor. Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti.

Motiunea de cenzura. Victor Ponta: NU cred ca ECHIPA DANCILA o sa aiba succes mai mult decat ECHIPA CEAUSESCU!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine, cu doua zile inainte de motiuna de cenzura impotriva Guvernului Dancila, ca oamenii nu mai pot fi condusi in acest mod. Mai mult, fostul premier compara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )