Libnet.ro
UNICEF

00:06

Noua lege a pensiilor a fost adoptata de Parlament. UDMR a obtinut modificarile cerute

Hotnews Hotnews,
 Noua lege a pensiilor a fost adoptata de Parlament. UDMR a obtinut modificarile cerute

Camera Deputatilor a adoptat miercuri Legea pensiilor cu 193 de voturi pentru, 1 vot impotriva si 14 abtineri. Alaturi de PSD-ALDE a votat si UDMR dupa ce deputatii au admis, in plenul de marti un amendament al Uniunii, initial respins de Comisia de munca. Proiectul de lege merge la promulgare, Camera Deputatilor fiind forul decizional in acest caz. PSD rasplateste UDMR. Ce au primit maghiarii ca sa voteze legea pensiilor. continuă pe Hotnews

Noua lege a pensiilor a fost adoptata de Parlament. UDMR a obtinut modificarile cerute

Camera Deputatilor a adoptat miercuri Legea pensiilor cu 193 de voturi pentru, 1 vot impotriva si 14 abtineri. Alaturi de PSD-ALDE a votat si UDMR dupa ce deputatii au admis, in plenul de marti un amendament al Uniunii, initial respins de Comisia de munca. Proiectul de lege merge la promulgare, Camera Deputatilor fiind forul decizional in acest caz. PSD rasplateste UDMR. Ce au primit maghiarii ca sa voteze legea pensiilor.

Noua lege a pensiilor a fost adoptata

Camera Deputatilor a adoptat miercuri Legea pensiilor cu 193 de voturi pentru, 1 vot impotriva si 14 abtineri. Alaturi de PSD-ALDE au votat si UDMR dupa ce deputatii au admis, in plenul de marti un amendament al Uniunii, initial respins de Comisia de munca. Proiectul de lege merge la promulgare, Camera Deputatiilor fiind forul decizional in acest caz.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )