Libnet.ro
UNICEF

18:30

Premierul Viorica Dancila, in plenul Camerei Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Viorica Dancila, in plenul Camerei Deputatilor

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a stabilit astazi ca premierul Viorica Dancila sa fie prezenta saptamana viitoare, pe 14 noiembrie, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, incepand cu ora 10,00. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura pentru VIORICA DANCILA! Va da explicatii pentru Legile Justitiei

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta miercurea viitoare, 14 noiembrie, de la ora 10. 00, in fata Parlamentului, pentru a da explicatii privind legile justitiei. Dancila a fost chemata pentru a da.

Camerei Deputatilor a adoptat modificarea Legii educatiei nationale

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi OUG 87/2018 privind modificarea si completarea Legii educatiei nationale, potrivit careia profesorii din invatamantul primar, de la clasele cu predare in limbile minoritatilor nationale, predau disciplinele Comunicare in limba romana si Limba si literatura romana pe tot parcursul ciclului primar.

Surse: Viorica Dancila va avea un nou consilier, adus special pentru presedintia Consiliului UE

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru va deveni consilier onorific al premierului Viorica Dancila, sustin surse guvernamentale pentru Adevarul. Alesul european este unul dintre cei mai influenti oameni ai PSD la Bruxelles, acesta fiind si vicepresedinte al socialistilor din PE.

VIDEO Guvernul a desenat mai multe proiecte n parteneriat public-privat, iar Viorica Dancila le-a prezentat oamenilor de afaceri din Qatar si Oman

Premierul Viorica Dancila a prezentat oamenilor de afaceri din Oman si Qatar mai multe proiecte pe care Guvernul sustine ca vrea sa le realizeze in parteneriat public- privat. Sunt proiecte de multe miliarde de euro, autostrazi, aeroport in sudul Bucurestiului, canal Dunare-Bucuresti, canal de irigatii in Baragan, spitale, resort de lux in Costinesti, partie de ski in Fagaras etc. Unele dintre ele sunt idei foarte vechi, inca din vremea comunismului canalul Dunare-Bucuresti, canalul de irigatii), insa niciodata nu s-a trecut mai departe de nivelul vorbelor. Toate acestea au fost introduse intr-o brosura si intr-un film de prezentare.

VIDEO Viorica Dancila a participat la inaugurarea Ambasadei Romniei n Sultanatul Oman

Premierul Viorica Dancila, a participat luni, la ceremonia de inaugurare a Ambasadei Romaniei de la Muscat, cu ocazia vizitei oficiale in Sultanatul Oman, informeaza Guvernul. Potrivit acestuia, deschiderea misiunii diplomatice de la Muscat, in apropierea aniversarii a 45 de ani de relatii diplomatice neintrerupte, in 2019, reprezinta o modalitate concreta a Guvernului Romaniei de a sustine comunitatea romaneasca din Sultanatul Oman, alcatuita din aproximativ 300 de persoane.

Viorica Dancila, n Oman: n Romnia se afla o importanta comunitate musulmana care traieste n armonie cu reprezentantii altor culte religioase

Premierul Viorica Dancila a declarat, cu prilejul vizitarii Marii Moschei din Muscat, ca in Romania se afla o importanta comunitate istorica musulmana care se bucura de drepturi depline ale libertatii de cult si traieste in armonie cu reprezentantii altor culte religioase, potrivit unui comunicat al Guvernului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )