Libnet.ro
UNICEF

13:45

Redefiniriea familiei, la votul final din Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Redefiniriea familiei, la votul final din Senat

Plenul Senatului, in calitate de for decizional, va dezbate si va vota astazi proiectul legislativ care isi propune revizuirea articolului 48 din Consitutia Romaniei, care sa prevada ca familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, si nu intre soti, asa cum este in prezent, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, la votul final din Senat

Plenul Senatului, in calitate de for decizional, va dezbate si va vota marti proiectul legislativ care isi propune revizuirea articolului 48 din Consitutia Romaniei, care s[ prevad[ ca familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, si nu intre soti, asa cum este in prezent.

Initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei, la votul final

Plenul Senatului, in calitate de for decizional, va dezbate si va vota astazi proiectul legislativ care isi propune revizuirea articolului 48 din Consitutia Romaniei, care sa prevada ca familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, si nu intre soti, asa cum este in prezent, conform News. ro.

FOTO VIDEO Protest la Universitate fata de votul din Senat pentru redefinirea familiei. Aproximativ 150 de persoane au cerut drepturi egale pentru fiecare / Scoateti Biblia din Parlament

Aproximativ 100-150 de persoane au iesit marti la Fantana, la Universitate, pentru a protesta fata de votul din Senat de adoptare a propunerii de revizuire a Constitutiei in sensul redefinirii familiei ca fiind casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie. Le-au transmis senatorilor ca dragostea nu tine de dogma si ca votul dat azi pune sub semnul intrebarii drepturile cetatenesti.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )