Libnet.ro
UNICEF

06:45

Referendumul pentru redifinirea familiei, organizat pe 6-7 octombrie 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Referendumul pentru redifinirea familiei, organizat pe 6-7 octombrie 2018

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis luni ca legea de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie respecta dispozitiile Legii fundamentale privitoare la revizuire. Legea privind referendumul pentru familie a fost adoptata martea trecuta in plenul Senatului. continuă pe Ziarul Bursa

Referendumul pentru redefinirea familiei, organizat pe 6-7 octombrie 2018

Dancila a subliniat ca referendumul nu este impotriva minoritatilor sexuale, ci reprezinta doar un efect al unui demers cetatenesc. Premierul a cerut, de asemenea, partidelor din opozitie sa nu mai fac apel la boicotarea referendumului si sa se pozitioneze clar fata de el.

Cat va costa referendumul pentru redefinirea familiei

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 si 7 octombrie, intre orele 7,00 si 21,00, Guvernul aproband in sedinta extraordinara de marti actele normative necesare pentru organizarea si.

Referendumul pentru definirea familiei intra in linie dreapta

Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au decis, ieri, ca legea de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie respecta dispozitiile Legii fundamentale privitoare la constituire.

Referendumul pentru familie va fi organizat pe 6 si 7 octombrie

Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc pe 6 si 7 octombrie, a anuntat, marti, premierul Viorica Dancila. Sefa guvernului a precizat ca initiativa referendumului este a cetatenilor si nu se in.

Referendumul pentru redefinirea familiei are cale libera pentru organizare, dupa avizul Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala a decis luni, cu 7 voturi pentru si 2 impotriva, ca legea de revizuire a Constitutiei in privinta redefinirii familiei drept casatoria dintre un barbat si o femeie respecta dispozitiile din legea fundamentala privind revizuirea. in aceste conditii, referendumul va avea loc pe 7 octombrie.

Referendumul pentru redefinirea familiei are cale libera pentru organizare, dupa avizul Curtii Constitutionale. Guvernul, convocat in sedinta

Curtea Constitutionala a decis luni, cu 7 voturi pentru si 2 impotriva, ca legea de revizuire a Constitutiei in privinta redefinirii familiei drept casatoria dintre un barbat si o femeie respecta dispozitiile din legea fundamentala privind revizuirea. in aceste conditii, referendumul va avea loc pe 7 octombrie. Guvernul a anuntat o sedinta pentru ora 16:00.

ntrebarea la care trebuie sa raspunda romnii la referendumul pentru familia traditionala: Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romniei n forma adoptata de Parlament?

Romanii care vor participa la referendumul pentru familia traditionala vor trebui sa raspunda cu da sau nu la intrebarea Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?, a decis, marti, Guvernul. Suma alocata de Guvern pentru referendum este de 163,7 milioane de lei. Oficial Referendumul pentru familia traditionala se va desfasura in doua zile, 6 si 7 octombrie .

Dancila a explicat cum va avea loc referendumul pentru familia traditionala

Inaintea inceperii sedintei extraordinare de guvern de astazi, 17 septembrie, Viorica Dancila a facut mai multe declaratii referitoare la modul de desfasurare al referendumului pentru familia traditionala. in ultimele saptamani, s-a discutat foarte mult in online subiectul familiei traditionale. Desi exista o lege in tara noastra care mentioneaza clar ca doar un barbat si o [] .

ntrebarea la care trebuie sa raspunda romnii la referendumul pentru familia traditionala. Guvernul a decis alocarea a 163,7 milioane de lei pentru scrutinul care se va desfasura pe 6 si 7 octombrie

Romanii care vor participa la referendumul pentru familia traditionala vor trebui sa raspunda cu da sau nu la intrebarea Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?, a decis, marti, Guvernul. Suma alocata de Guvern pentru referendum este de 163,7 milioane de lei.

Florin Ristei, despre referendumul pentru familie: O prostie care ne indeparteaza de orice idee de evolutie si acceptare

Canaretul Florin Ristei, in varsta de 31 de ani, si-a indemnat fanii de pe retelele de socializare sa nu mearga la votul de pe 7 octombrie, cand are loc referendumul pentru familia traditionala. Acesta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )