Libnet.ro
UNICEF

12:30

Varujan Vosganian, atac la adresa USR: Dan Barna reclama ca a scazut natalitatea. Cum sa creasca daca formatiunea lui sustine comunitatea LGBTQ?

B1 B1,
Varujan Vosganian, atac la adresa USR: Dan Barna reclama ca a scazut natalitatea. Cum sa creasca daca formatiunea lui sustine comunitatea LGBTQ?

Vicepresedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a lansat un atac la adresa lui Dan Barna, comentand ironic afirmatia liderului USR din plenul Parlamentului, privind scaderea natalitatii in. continuă pe B1

Varujan Vosganian, ironii la adresa lui Dan Barna: Pai cum sa creasca natalitatea daca USR sustine LGBTQ?

Vicepresedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian, comenteaza ironic afirmatia lui Dan Barna, din plenul Parlamentului, privind scaderea natalitatii, spunand ca aceasta nu are cum sa creasca atat timp cat pa.

Vosganian: Dan Barna reclama ca a scazut natalitatea. Cum sa creasca daca USR sustine comunitatea LGBTQ?

Vicepresedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian,comenteaza ironic afirmatia lui Dan Barna, din plenul Parlamentului, privind scaderea natalitatii, spunand ca aceasta nu are cum sa creasca atat timp cat partidul condus de Barna, USR, sustine comunitatea LGBTQ.

Karma lui Dan Barna. Lidia Fecioru, despre sansele liderului USR de a ajunge la Cotroceni

Liderul USR Dan Barna a inceput negocierile dure pentru a-i locul lui Klaus Iohannis. Si deja i-a spus de doua ori in fata actualului presedinte ca nu il va sustine la alegerile din.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Dan Barna: Acest guvern este creatia unui om care a crezut ca este mai presus de lege

UPDATEPresedintele USR, Dan Barna a declarat inaintea votului motiunii de cenzura ca Guvernul Dancila a fost o greseala de la bun inceput. Acest guvern este creatia unui om care a crezut ca .

Cine l-a pacalit pe Dan Barna (liderul USR) ca ar fi un bun candidat la prezidentiale?

Inconstient fiind, zilele trecute am deschis internetul. Dupa un scandal monstru in care Dan Barna liderul USR, pentru cine nu stie, explicatie care de altfel veti vedea ca are sens in contextul acestui articol).

Dan Barna si Dacian Ciolos, mesaj comun: Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja USR si PLUS vor merge mai departe impreuna

Dan Barna si Dacian Ciolos au postat duminica un mesaj comun, pe conturile lor de Facebook, in care recunosc existenta unor discutii mai aprige in interiorul Aliantei USR - PLUS, dar isi afiseaza determinarea de a merge mai departe impreuna, si la prezidentiale, si la locale, si la parlamentare.

Dacian Ciolos si Dan Barna, postari trase la indigo pe Facebook

Dacian Ciolos si Dan Barna isi copiaza unul de la altul textele pe care le posteaza pe retelele de socializare. Cei doi spun ca au lucrat impreuna mesajele, Ciolos de la Cabana Babele unde se afla in vacan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3348 seconds )