Libnet.ro
UNICEF

22:00

Viorica Dancila, atac furibund la adresa Opozitiei la votul pe motiunea de cenzura: Niste amatori si niste iresponsabili

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, atac furibund la adresa Opozitiei la votul pe motiunea de cenzura: Niste amatori si niste iresponsabili

Motiunea de cenzura este semnata de aceiasi oameni amatori, iresponsabili, care vor sa demoleze Guvernul fara sa vina cu temele facute, a afirmat, joi, premierul Viorica Dancila, in plenul reunit al. continuă pe Antena3

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

MOTIUNE DE CENZURA. Scandal in Parlament. Dancila, acuzatii la adresa Opozitiei: Niste amatori! Ponta, ironii la adresa premierului

In Romania se duce azi o noua lupta pe viata si pe moarte in razboiul politic total dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Parlamentul devine pentru cateva ore arena in care Opozitia si.

Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Aproape ca a inceput sa planga, dupa votul pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Asadar, dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Premierul aproape ca a inceput sa planga dupa ce a aflat rezultatul. Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila Guvernul Dancila a picat si, dupa cum a zis Ludovic Orban, Cosmarul Romaniei a incetat!. Motiunea .

Surse. Viorica Dancila isi relanseaza sambata candidatura la prezidentiale chiar daca trece motiunea

Liderul PSD Viorica Dancila isi va relansa sambata candidatura la alegerile prezidentiale, chiar daca motiunea de cenzura a Opozitiei va trece, sustin surse politice pentru Adevarul. Evenimentul va avea loc sambata, la Romexpo, in prezenta a 10. 000 de persoane. Astfel, liderul PSD incearca sa mobilizeze partidul chiar daca pierde guvernarea.

Viorica Dancila: Motiunea nu va trece, Guvernul nu va cadea. Se joaca alegerile prezidentiale la votul de joi

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie nu va trece, iar Guvernul nu va cadea. Prim-ministrul a precizat ca motiunea este subtire, iar cei.

Dancila, atac virulent la adresa liderului ALDE: Tariceanu a fugit de la guvernare si si-a asigurat un apus al carierei politice lamentabil

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac virulent la adresa liderului ALDE Calin Popescu Tariceanu, caruia i-a reprosat ca a fugit de la guvernare si si-a sacrificat propriul partid,.

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului daca motiunea de cenzura va trece

UPDATEPremierul Viorica Dancila se afla, luni,in Parlament, unde se poarta negocieri intense. Viorica Dancila incearca sa-i aduca inapoi pe fostii parlamentari PSD care s-au alaturat.

Viorica Dancila: Sunt sigura ca motiunea de cenzura nu va trece

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat certitudinea ca motiunea de cenzura nu va trece. Sunt foarte sigura ca nu va trece aceasta motiune. Ma bazez pe buna credinta a unora care vor stabilitate.

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului pentru motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila incearca sa adune voturi pentru ca Executivul sa supravietuiascamotiunii de cenzura. Premierul merge luni in Parlamentpentru a discuta cu parlamentarii care ar putea.

Viorica Dancila, despre tradatorii din PSD: Ponta le-a promis ca vor intra la guvernare. Dupa consultarile de la Cotroceni, vor vedea ca s-au inselat

Viorica Dancila a declarat, joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, ca au fost si social-democrati care au tradat, dupa ce Ponta le-a facut promisiuni desarte. Cei care au tradat cred ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )