Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Plesoianu: Mi se pare dizgratios si revoltator faptul ca va incolonati toti sa negociati cu Victor Ponta!

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu: Mi se pare dizgratios si revoltator faptul ca va incolonati toti sa negociati cu Victor Ponta!

Liviu Plesoianu a descris in termeni duri intentia lui Calin Popescu-Tariceanu de a negocia cu Victor Ponta si partidul sau. Domnul Tariceanu il vrea pe Ponta le guvernare si i s-ar parea, spune apasat. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, reactie virulenta dupa ce Tariceanu a vorbit despre intrarea lui Ponta la guvernare: `Mi se pare pur si simplu dizgratios si revoltator`

Deputatul PSD Liviu Plesoianu ii da o replica dura lui Calin Popescu Tariceanu, dupa ce liderul ALDE a declarat ca intarea la guvernare a Pro Romania, formatiunea condusa de Victor Ponta, ar fi o idee foarte.

LIVIU PLESOIANU: Voi candida ca independent la prezidentiale

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat, ieri, ca va candida ca independent la alegerile prezidentiale, invitand toate partidele care tin la radacinile acestui neam sa i se alature.

Liviu Plesoianu anunta ca va candida ca independent la prezidentiale

Pesedistul Liviu Plesoianu anunta pe Facebook ca va candida ca independent la alegerile prezidentiale din toamna dupa ce premierul Viorica Dancila a fost validata de Comitetul Executiv al PSD drept candidat al partidului in cursa pentru Cotroceni. Viorica Dancila va candida din partea partidului CEX. Eu voi candida din partea romanilor, scrie Plesoianu pe contul sau de socializare.

Liviu Plesoianu a desfiintat PSD, in direct la Buna, Romania!: Pentru mine nu mai reprezinta nimic. Voi iesi din partid (VIDEO)

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a lansat un atac dur la adresa Partidului Social Democrat intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir. Acesta a.

Liviu Plesoianu anunta ca va candida ca independent la Presedintie

Deputatul Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida ca independent la Presedintie, dupa ce a pierdut c.

Liviu Plesoianu: Viorica Dancila va candida din partea CEX. Eu voi candida din partea romanilor

Liviu Plesoianu a avut o reactie dupa ce premierul Viorica Dancila a fost desemnata in cadrul unui CEx PSD, drept candidatul oficial al social-democratilor in cursa pentru prezidentiale. Deputatul PSD s-a.

Liviu Plesoianu, inainte de CEX-ul PSD: Oamenii care ne voteaza nu vor doar paine. Trebuie sa triumfe Romania, nu Romanica

Liviu Plesoianu, inscris in cursa interna pentru desemnarea candidatului PSD la prezidentiale, a scris, marti, pe Facebook, ca oamenii care voteaza partidul nu vor doar paine. El a mai scris ca electoratul este format din oameni demni care nu sunt dispusi sa se tarasca pentru a primi acea paine.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )