Libnet.ro
UNICEF

16:15

Liviu Plesoianu: Viorica Dancila va candida din partea CEX. Eu voi candida din partea romanilor

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu: Viorica Dancila va candida din partea CEX. Eu voi candida din partea romanilor

Liviu Plesoianu a avut o reactie dupa ce premierul Viorica Dancila a fost desemnata in cadrul unui CEx PSD, drept candidatul oficial al social-democratilor in cursa pentru prezidentiale. Deputatul PSD s-a. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu anunta ca va candida ca independent la prezidentiale

Pesedistul Liviu Plesoianu anunta pe Facebook ca va candida ca independent la alegerile prezidentiale din toamna dupa ce premierul Viorica Dancila a fost validata de Comitetul Executiv al PSD drept candidat al partidului in cursa pentru Cotroceni. Viorica Dancila va candida din partea partidului CEX. Eu voi candida din partea romanilor, scrie Plesoianu pe contul sau de socializare.

Viorica Dancila s-a plans in CEX ca a fost prizoniera lui Liviu Dragnea: Nu am avut voie sa fac nimic

Premierul Viorica Dancila, care intre timp a fost aleasa sa reprezinte PSD la alegerile prezidentiale din toamna, a afirmat, in Comitetul Executiv al formatiunii, ca a fost izolata in Guvern timp de sase.

Raluca Turcan: Viorica Dancila va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi de la Guvern

Liderul liberal Raluca Turcan afirma ca Viorica Dancila - votata marti de CEx al PSD pentru a fi candidatul partidului la Presedintie - va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi din fruntea Guvernului. Turcan spune insa ca actualul premier va avea ocazia sa raspunda mai multor intrebari vizand grupurile de interese care paraziteaza Guvernul sau institutiile statului si resursele publice.

RALUCA TURCAN: Viorica Dancila va pierde alegerile prezidentiale usturator

Liderul liberal Raluca Turcan afirma ca Viorica Dancila - votata marti de CEx al PSD pentru a fi candidatul partidului la Presedintie - va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi din fruntea Guvernului. Turcan spune insa ca actualul premier va avea ocazia sa raspunda mai multor intrebari vizand grupurile de interese care paraziteaza Guvernul, institutiile statului si resursele publice, banii luati de la primarii, ratele mai mari la banci si brutalitatea cu care au fost reprimate protestele din 10 august.

Viorica Dancila: Eu nu am vrut sa fiu premier! Am fost izolata la Palatul Victoria. Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu au dat ordin primarilor sa nu mai vorbeasca cu mine

Liderii PSD s-au aflatmarti, in sedinta CEX pentru a validacandidatul partidului la alegerile prezidentiale in persoana premierului, Viorica Dancila. Fostul vicepremier si presedinte.

Rares Bogdan: inainte de a candida la prezidentiale, Viorica Dancila ar trebui sa urmeze inca o data scoala liceala

Inainte de a candida la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila ar trebui sa urmeze inca o data scoala liceala, a declarat la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan. El considera ca actualul premier nu ar avea nici o sansa sa intre in turul al doilea, apreciind ca ar fi rusinos pentru alegatorii din partea stanga sa o aleaga pe Dancila.

Liviu Plesoianu, inainte de CEX-ul PSD: Oamenii care ne voteaza nu vor doar paine. Trebuie sa triumfe Romania, nu Romanica

Liviu Plesoianu, inscris in cursa interna pentru desemnarea candidatului PSD la prezidentiale, a scris, marti, pe Facebook, ca oamenii care voteaza partidul nu vor doar paine. El a mai scris ca electoratul este format din oameni demni care nu sunt dispusi sa se tarasca pentru a primi acea paine.

CEx a decis: Viorica Dancila este candidatul PSD la prezidentiale

30 - Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pe Dancila pentru Cotroceni. Urmeaza votul din CEX. Stirea initiala: Conducerea PSD se reuneste.

Digi 24: Cum s-a plans Viorica Dancila in CEX ca a fost prizoniera lui Dragnea. imi ranesti un sentiment

Liderii PSD se afla, marti, in sedinta CEX care trebuie sa valideze candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila este deja propunerea votata in sedinta BPN al partidului, cu doar doua voturi impotriva. Gabriela Firea a renuntat la candidatura.

Viorica Dancila, turneu electoral prin tara inainte CEx. Premierul vrea alianta cu Ponta si Tariceanu

Presedintele PSD, Viorica Dancila, se afla pana duminica intr-un turneu prin organizatiile de partid din tara unde se organizeaza conferinte judetene de alegeri. Marti, in cadrul unui CEx PSD se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )