Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alegeri locale 2020 Olt: Doi candidati PMP la functia de primar au obtinut cate un singur vot

Hotnews Hotnews,
 Alegeri locale 2020 Olt: Doi candidati PMP la functia de primar au obtinut cate un singur vot

Candidatii PMP la functia de primar in comunele Gradinari si Optasi-Magura au obtinut cate un singur vot, iar cel din comuna Soparlita a obtinut doua voturi, desi listele de candidati ale partidului pentru consiliile locale in cele trei comune cuprind mai multe nume si au fost votate de mai multe persoane, potrivit rezultatelor partiale publicate de Autoritatea Electorala Permanenta. continuă pe Hotnews

Constanta: Doi candidati la functia de primar al comunei Baneasa s-au incaierat in curtea unui localnic (VIDEO)

Un alt incident a avut loc in judetul Constanta. Candidatii PNL si PSD la functia de primar al comunei Baneasa s-au luat la harta chiar in curtea unui localnic. Mai mult, unul dintre ei, a sarit gardul si.

in Olt doi candidati PMP la functia de primar au obtinut cate un singur vot

Candidatii PMP la functia de primar in comunele Gradinari si Optasi-Magura au obtinut cate un singur vot, iar cel din comuna Soparlita a obtinut doua voturi, desi listele de candidati ale partidului pentru consiliile locale in cele trei comune cuprind mai multe nume si au fost votate de mai multe persoane, potrivit rezultatelor partiale publicate de Autoritatea Electorala Permanenta.

UPDATE Alegeri locale 2020 Olt. Prezenta la vot. Oltul, locul II in top, dupa Teleorman

Oltenii au inceput deja sa se indrepte catre sectiile de votare, datele privind numarul celor care au trecut deja pe la urne fiind disponibil mai jos.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Bacau

Duminica, 27 septembrie, au loc alegeri locale in toata Romania. Urnele de vot se deschid la ora 7. 00 si se inchid la ora 21.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea

Duminica, 27 septembrie, au loc alegeri locale in toata Romania. Urnele de vot se deschid la ora 7. 00 si se inchid la ora 21.

Alegeri locale 2020. Cine sunt cei zece candidati pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad

Alegerile pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad aduce la start zece candidati. Actualul presedinte si doi deputati sunt printre candidati.

Alegeri Locale 2020. Cine sunt candidatii pentru functia de primar al Aradului

Aradenii au de ales pentru functia de primar al Municipiului Arad dintre 12 candidati. Printre cei care isi doresc scaunul de primar sunt persoane cu profesii diverse.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Gorj

Pentru postul de presedinte al Consiliului Judetean Gorj, care este ocupat din anul 1996 de catre un reprezentant al Partidului Social Democrat, se lupta noua candidati.

Alegeri locale 2020. Cine sunt cei 17 candidati pentru Primaria Constanta

La alegerile locale care se desfasoara duminica, 27 septembrie, 17 candidati aspira la fotoliul de primar al orasului Constanta.

Alegeri locale 2020 Alba. Peste 6.000 de candidati isi disputa aproape 1.000 de functii. Pana la ora 09.00 au votat aproape 4% dintre alegatori

Duminica, 27 septembrie 2020, are loc un nou scrutin electoral in cadrul caruia alegatorii isi aleg reprezentantii de la nivel local.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )