Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI LOCALE 2020 Un primar din Dolj a murit dupa ce a aflat ca a castigat alegerile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LOCALE 2020 Un primar din Dolj a murit dupa ce a aflat ca a castigat alegerile

Eugen Safta PMP), primarul comunei Sadova din judetul Dolj, care a castigat un nou mandat, a murit in aceasta noapte, la putin timp dupa ce a aflat rezultatul alegerilor. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI LOCALE 2020 Primarul din Deveslu a castigat alegerile la 10 zile dupa ce a murit de coronavirus

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Deveselu, a castigat alegerile locale, desi acesta a decedat acum 10 zile.

Alegeri locale 2020. Tineri din Bucuresti explica de ce NU voteaza la aceste alegeri si de ce voteaza

Pentru ca la fiecare alegeri se pune problema prezentei sau absentei tinerilor de la vot, am stat de vorba cu cativa dintre acestia pentru a vedea de ce au mers sa-si aleaga primarii si consilierii, respectiv de ce NU au mers la vot.

Tragedie in aceasta dimineata. Un primar din Dolj a murit la putin timp dupa ce a castigat alegerile. Ce s-a intamplat in casa barbatului

Zi neagra in partidul lui Traian Basescu. Eugen Safta, candidatul PMP la primaria comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a murit duminica noaptea, la scurt timp dupa ce castigase cel de-al treilea mandat. Veste trista la primele ore ale diminetii Eugen Safta era primar in functie, iar cu cateva ore inainte sarbatorise castigarea celui de-al treilea .

ALEGERI LOCALE 2020: Alegatorii din mediul rural sunt mai vrednici decat cei din urban

La nivel national au votat in primele doua ore de la deschiderea urnelor aproape 800. 000 persoane di.

Alegeri Locale 2020. Primele declaratii ale lui Nicusor Dan, dupa exit poll: Astazi este ziua de nastere a noului Bucuresti

A inceput numaratoarea inversa in cursa pentru functiile de primar general al Capitalei, primar de sector, de muncipiu, comuna, sat si pentru functiile de consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean. Rezultatele finale le veti afla, in aceasta seara, dupa ora 21:00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje, care sunt primele declaratii .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Alegeri locale 2020. Bucurestenii, dezamagiti de campania electorala. Ce isi doresc, de fapt, de la un primar

Mai sunt aproximativ 24 de ore pana la iceperea scrutinului pentru aceste Alegeri Locale. Campania electorala s-a incheiat, iar populatia a ramas cu un gust amar. Discursurile populiste, promisiunile electorale au ramas aceleasi. Multi dintre primarii actuali, conform romanilor, nu au facut mai nimic in mandatul de pana acum. Ce ramane de facut? Alegeri locale .

Alegeri locale 2020. Elena Lasconi, atacata de Oprescu pentru postul de primar in Muscel

In toata aceasta perioada, de campanie electorala, s-au spus multe si s-au facut acuzatii dure. Dar de la limita bunului simt la xenofobie este un pas mare. Din pacate cazul pe care-l relatam este unul dus la extrem si plin de xenofobism. Alegeri locale 2020: Xenofobismul la cote extreme in judetul Arges, intr-una din localitatile .

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Ilie Stefan, noul primar din Tulcea

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Tulcea? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cristian Gentea (PSD) a castigat Primaria Pitesti - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Pitesti. Potrivit unor surse politice, Cristian Gentea PSD) a castigat Primaria Pitesti. Acesta se afla la prima candidatura pentru functia de primar al Pitestiului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )