Libnet.ro
UNICEF

12:00

Basescu anunta o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu anunta o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a anuntat, ieri seara, o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta, precizand ca le-a transmis liderilor partdului ca prima optiune sunt liberalii. Daca vom consfinti intr-un document politic, foarte bine, daca nu, ne vedem fiecare de drumul lui, a afirmat Basescu, precizand ca liderul PNL trebuie sa plece de la premisa ca pe vorbe nu-l mai crede nimeni, dupa situatia din Bucuresti, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

ASTAZI: Iohannis discuta cu Ludovic Orban si Ministrul Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis are, miercuri, la ora 13:00, o intalnire cu prim-ministrul Ludovic Orban si cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis se intalneste miercuri la Cotroceni cu ministrul Justitiei si Ludovic Orban. Catalin Predoiu va anunta modificarile la Legile Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni o intalnire cu ministrul Justitiei Catalin Predoiu si premierul Ludovic Orban, transmite Administratia Prezidentiala. Catalin Predoiu va anunta tot miercuri, de la ora 19. 00, modificarile propuse la Legile Justitiei.

Ludovic Orban anunta inasprirea sanctiunilor: Trebuie introduse restrictii pentru a putea preveni raspandirea virusului

Premierul Ludovic Orban a tinut astazi o conferinta de presa dupa ce a discutat, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii si cu Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta pe subiectul intensificarii actiunilor in lupta contra raspandirii infectiei cu coronavirus. Astfel, premierul a spus ca trebuie introduse restrictii acolo unde situatia o impune.

Ludovic Orban anunta noi restrictii pentru persoanele care vin din strainatate: Vom decide luni in cadrul Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca luni se va decide in Comitetul National de Situatii de Urgenta reintroducerea restrictiilor pentru tarile care au un nivel de infectare mai ridicat, pentru ultimele 14 zile, decat al Romaniei. De asemenea, seful executivului a solicitat Comitetelor pentru Situatii de urgenta sa ia decizii de carantinare, fie de localitati, fie de zone, acolo unde se impune.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Eugen Tomac a criticat lipsa dezbaterilor din campanie: Am avut parte de un atac frontal la adresa democratiei (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a lansat un apel catre romani sa profite de cele mai putin de doua ore ramase pana la inchiderea sectiilor si sa voteze la alegerile locale. Acesta a tinut sa sublinieze ca.

Eugen Tomac: Este mult mai grav sa ne temem de virusul care poate bantui democratia decat de pandemie (VIDEO)

Presedintele PMP Eugen Tomac s-a prezentat la vot cu putin timp inainte de ora 9. Acesta i-a indemnat pe cetatenii romani sa iasa la vot, mentionand ca este mult mai grav sa ne temem de virusul care.

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

Alegeri locale 2020. Ce a patit Ludovic Orban cand a ajuns la sectia de votare: Eram pregatit

Noul primar general al Capitalei se va dezvalui in curand, timp in care bucurestenii se inghesuie sa-si aleaga preferatul. Prim-ministrul si-a exercitat votul inca de la primele ore ale diminetii. Ce a patit Ludovic Orban atunci cand a ajuns la sectia de vot? Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a ajuns la sectia de votare. Ce .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )