Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cele doua conditii de la care PMP nu abdica pentru sustinerea alegerilor anticipate. Tomac: Romania are nevoie de un restart real

B1 B1,
Cele doua conditii de la care PMP nu abdica pentru sustinerea alegerilor anticipate. Tomac: Romania are nevoie de un restart real

Partidul Miscarea Populara PMP) va sustine alegerile anticipate doar daca se va reveni la alegerea primarilor in doua tururi si daca numarul parlamentarilor va fi redus la 300, a precizat presedintele PMP, Eug. continuă pe B1

PMP spune ca sustine anticipatele cu doua conditii: primari alesi in doua tururi si reducerea numarului parlamentarilor la 300

Colegiul National al PMP a hotarat cu unanimitate de voturi sustinerea alegerilor anticipate cu doua conditii de la care nu abdica, afirma presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac.

LUDOVIC ORBAN: Trebuie sa ne coordonam pozitiile pentru sustinerea intereselor Romaniei

Premierul Ludovic Orban, a avut, miercuri, la Bruxelles, o intalnire cu europarlamentari romani, unde a spus ca astfel de discutii sunt extrem de importante, pentru ca la nivelul Parlamentului European sa fie coordonate pozitiile pentru sustinerea intereselor tarii noastre.

Sotia lui Victor Ponta s-a iubit cu Mihai Morar si Tudor Chirila. De ce s-au incheiat cele doua relatii ale Dacianei Sarbu

Daciana Sarbu, sotia fostului premier Victor Ponta, a avut o relatie de cateva luni cu Mihai Morar, in anul 2005. Dezvaluirea a fost facuta chiar de catre realizatorul radio si TV, care a fost cumparat de Daciana la un targ de barbati, eveniment care a avut loc in clubul Bamboo. Sotia lui Victor Ponta s-a .

Gheorghe Dinca declara ca a avut complici cand a ucis cele doua fete

Gheorghe Dinca a declarat, joi, in fata anchetatorilor ca a avut complici cand a ucis cele doua fete.

Ministrul Educatiei le spune profesorilor ca vor primi cele doua cresteri salariale in acest an

Ministrul Educatiei si Cercetarii MEC), Monica Anisie, da asigurari ca profesorii vor primi in acest an cele doua cresteri salariale prevazute de la 1 ianuarie si de la 1 septembrie si a precizat ca exista banii necesari in buget, potrivit Agerpres.

Care sunt cele trei zodii care se imbogatesc in 2020

Banii nu vor fi o problema pentru persoanele nascute in aceste semne zodiacale, iar din acest punct de vedere se pot considera rasfatatii zodiacului. Iata cele trei zodii care se imbogatesc in 2020.

PMP sustine alegerile anticipate. Cu doua conditii

Colegiul National al PMP a hotarat cu unanimitate de voturi sustinerea alegerilor anticipate cu doua.

Un deputat propune un proiect de lege pentru sustinerea invatamantului profesional-dual

Deputatul USR Cristina Iurisniti a depus un proiect de lege la Parlament care prevede impozit zero pe profitul reinvestit in formarea elevilor si deducerea cheltuielilor operatorilor economici cu bursele elevilor din baza impozitabila, relateaza Mediafax.

Orientul Mijlociu, dupa cele doua razboaie din Golful Persic (1980-1988 si 1990-1991)

Diferendele tribale si dinastice, care s-au perpetuat de-a lungul secolelor, au marcat puternic Orientul Mijlociu. Animozitatile istorice si culturale si conflictele pentru controlul resurselor naturale, in conditiile mentinerii granitelor trasate de puterile coloniale dupa primul razboi mondial, au accentuat tensiunile existente. Nici chiar miscarile pro-arabe nu au reusit, dupa anul 1950, sa invinga obstacolele care stau in calea formarii unui mare stat unic arab. Rand pe rand, Egiptul, Siria si Irakul au fost percepute ca o amenintare majora la adresa tarilor din intreaga zona, ca urmare a orientarii politice adoptate de liderii politici ai celor trei state.

O nava militara americana si una ruseasca, la un pas de coliziune. Acuzatii grave intre cele doua puteri dupa incident

O nava militara a SUA a evitat la limita coliziunea in Marea Arabiei cu o nava militara a Rusiei, care s-a apropiat agresiv de ambarcatiunea americana, a anuntat vineri US Navy, incident confirmat de Ministerul Apararii rus, care sustine insa ca nava americana este cea care a actionat neprofesionist interpunandu-se pe traiectoria celei rusesti, relateaza agentiile AFP si Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )