Libnet.ro
UNICEF

23:45

Consiliul General al Capitalei a respins din nou Muzeul Holocaustului. Ce partide au votat impotriva

Adevărul Adevărul,
Consiliul General al Capitalei a respins din nou Muzeul Holocaustului. Ce partide au votat impotriva

Consiliul General al Capitalei s-a opus din nou ca o cladire de pe Lipscani sa fie transformata in Muzeul National de Istorie a Evreilor si al Holocaustului in Romania. PSD si PNL au votat pentru, USR si PMP au votat divizat, in timp ce ALDE s-a abtinut, insa abtinerile au cantarit cat un vot impotriva. Potrivit unor surse politice, viceprimarul Capitalei, Tomnita Florescu, s-a opus din rasputeri muzeului. Un nou vot ar putea fi dat in mai. continuă pe Adevărul

UPDATE Proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de deputati. Opozitia anunta ca va sesiza din nou la Curtea Constitutionala: Favorizeaza coruptii in acte publice

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, ca for decizional, proiectele pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. Proiectele de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala au ajuns la vot in Camera dupa ce Comisia Iordache a dat raport favorabil, in mare viteza. Deputatii PNL, USR si PMP au criticat, miercuri, in plen, modificarile aduse Codurilor, anuntand ca le vor contesta din nou la Curtea Constitutionala, considerand ca acestea favorizeaza coruptii in acte publice.

VIDEO Cu cateva zile inainte de Paste, la Ranca ninge din nou

Dupa caderile abundente de zapada de la inceputul acestei luni, la Ranca ninge din nou, cu cateva zile inainte de Paste, iar drumarii din Gorj intervin pentru a curata zapada depusa pe Drumul National 67 C - Transalpina.

Sport Report: Juan Martin del Potro este pregatit sa revina din nou dupa o accidentare

Uriasul bland va fi curand printre noi din nou, cu forehandurile si serviciile lui monstruoase, daca lucrurile nu vor merge oribil de rau. in cazul lui Del Potro, cel mai rau caz este oricand posibil. Starul argentinian este pe tablou la apropiatul Madrid Masters 5-12 mai). in afara de o revenire nereusita din februarie, va fi primul turneu al indragitului maestru de 1,98 m dupa cel din octombrie, la care si-a fracturat un genunchi.

Din nou fara dividende la SIF Banat - Crisana

Actionarii SIF Banat - Crisana SIF1) au respins, in adunarea de ieri, propunerea conducerii societatii de a aloca dividende din profitul anului trecut, de circa 77,2 milioane lei, potrivit unor surse apropiate situatiei.

Vlad Chiriches s-a accidentat din nou!

Fundasul Vlad Chiriches traieste un nou episod din cosmarul accidentarilor cu repetitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )